Kleding

Kleding SV Orion
In de webshop van Brandsfit kan je de trainingstenues van SV Orion bestellen. Daar vind je ook voetbaltassen, hoody's en (regen/winter)jacks. Leden van Orion krijgen 30% korting op de getoonde prijzen. Ook is het mogelijk om de kleding te voorzien van een Orion-logo. Die keus krijg je verderop in het bestelproces. Voor de duidelijkheid: het wedstrijdtenue en een trainingspak krijg je van de club. De webshop is dus puur voor trainingstenue of extra artikelen.
Wil je als geheel team een trainingstenue bestellen met daarop het logo van een eigen sponsor? Neem dan even contact op met de kledingcommissie.

Individueel bestellen werkt als volgt:

Stap 1.   Druk op de knop ‘Ga naar webshop’ onder aan deze pagina. Je komt dan direct in de SV Orion webwinkel bij Brandsfit, de leverancier.
Stap 2.   Wijs met de muis een item op deze pagina aan en klik op ‘Bekijk’.
Stap 3.   Selecteer de juiste maat (raadpleeg eventueel de maattabel) en het aantal exemplaren.
Stap 4.   Klik op ‘Voeg toe aan winkelwagen’.
Stap 5.   Op deze pagina staat een overzicht van alles wat in de winkelwagen zit, plus de prijs, inclusief de prijs van logo-opdruk en de verzendkosten.
Stap 6.   Voer hier de kortingscode ‘svorion’ in en klik op 'Code valideren'. Je krijgt dan 30% korting.
Stap 7.   Als je nog meer wilt bestellen klik dan op ‘Verder winkelen’ en herhaal stap 2 t/m Stap 6, totdat de hele bestelling compleet is. Ben je klaar met bestellen klik dan op ‘Adresgegevens’.
Stap 8.   Vul op de pagina ‘Adresgegevens’ alles in en klik op ‘Verder naar betalen’ en vervolg dan het betaalproces.

Merchandise
Aan de bar van ons clubhuis kan je Orion-merchandise kopen zoals: petten, sjaals, vaantjes, bidons, pennen, USB sticks, mini tenuetjes, aanstekers...