Voetbalkamp Nijmegen

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en heb je zin in een uitdagende, leerzame en super leuke voetbalweek?

Dan moet je bij Voetbalkamp Nijmegen zijn. Van 12  t/m 16 augustus wordt er bij s.v. Orion een 5-daags voetbalkamp georganiseerd.

Het voetbalkamp in de meivakantie was weer een groot succes, mede dankzij de 110 aanwezige kinderen! Wij vonden het fantastisch en kijken alweer uit naar de zomerse editie van dit jaar! Want ook in de zomer organiseren wij weer een week vol voetbal, spelletjes, plezier, genoeg eten en drinken, leuke trainers en hopelijk weer heel veel kinderen!

De zomerse editie zal dit jaar plaatsvinden in de week van maandag 12 augustus t/m vrijdag 16 augustus. Traditiegetrouw zal de woensdag weer een korte dag zijn, van 8u30 tot 13u00. De overige dagen (maan-, dins-, donder- en vrijdag) zijn weer van 8u30 tot 16u00. In de zomer van 2018 hebben er 198 enthousiaste jongens en meiden bijgedragen aan een fantastische sfeer, hopelijk wordt het weer net zo'n geweldig kamp als vorig jaar. Wees er wel snel bij, want vol=vol helaas!

Ook voor de bedrukking van de naam op het shirt wordt er een 'deadline' gehanteerd, om ervoor te zorgen dat alle shirt namen kunnen worden gerealiseerd. Wilt u zeker zijn van de naam van uw kind op het shirt? Zorg dan dat u uw kind heeft aangemeld vóór zaterdag 14 juli!

Via onderstaand formulier kunt u uw zoon/dochter aanmelden voor het zomerkamp, van maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus. Een verdere informatiebrief wat betreft het kamp volgt uiterlijk maandag 5 augustus, één week voor het kamp. Lees de vragen goed door en vul aub alle informatie juist in, om misverstanden te voorkomen.

De kosten voor het Voetbalkamp bedragen € 125 voor het kamp, per kind, en kunnen hieronder direct worden afgerekend via iDeal.

Graag tot 12 augustus!

E-mailadres *

Wat is de volledige naam van uw kind? *

Wat is de geboortedatum van uw kind? *

Wat zijn/is uw namen/naam (ouders/verzorger)? *

Wat is het mobiele nummer waarop wij u kunnen bereiken? *

Wat is het nummer van uw huistelefoon?

Voetbalt uw zoon/dochter bij een vereniging? *

Zo ja, bij welke vereniging voetbalt uw kind en in welk team (bijv. Orion JO11-3)?

Wat is de shirtmaat van uw kind (bij twijfel graag de grotere maat aanvinken a.u.b.)? *

Wat is de broekmaat van uw kind (bij twijfel graag de grotere maat aanvinken a.u.b.)? *

De maat van de sokken: *

Wilt u ons nog bijzonderheden melden (denk aan medicatie, allergieën, etc.)

Heeft uw kind (maximaal 3!) voorkeuren voor teamgenootjes tijdens het kamp?
Graag de volledige naam van het betreffende kind vermelden.

Verificatie: