Voetbalkamp Nijmegen

     

Voetbalkamp Nijmegen zomer 2023: maandag 21 t/m vrijdag 25 augustus!

Het voetbalkamp in de zomervakantie van 2022 was weer een groot succes, met een recordaantal van 300 aanwezige kinderen! Ook het kamp in de meivakantie was fantastisch! En, ondanks het grote drama met de brand in de kantine, gaat Voetbalkamp Nijmegen ook deze zomer weer zorgen voor een kamp vol voetbal, spelletjes, plezier, genoeg eten en drinken, leuke trainers en hopelijk weer heel veel kinderen en… goed weer! 

De zomereditie zal dit jaar plaatsvinden in de week van maandag 21 augustus t/m vrijdag 25 augustus 2023. De tijden zullen als volgt zijn: 

  • Maandag en dinsdag: inloop vanaf 8u30 (half negen), activiteiten van 8u45 (kwart voor negen) tot 16u00 (vier uur). 
  • Woensdag (korte dag): inloop vanaf 8u30 (half negen), activiteiten van 8u45 (kwart voor negen) tot 12u30 (half één).
  • Donderdag: inloop vanaf 8u30 (half negen), activiteiten van 8u45 (kwart voor negen) tot 16u00 (vier uur).
  • Vrijdag: inloop vanaf 8u30 (half negen), activiteiten van 8u45 (kwart voor negen) tot 16u00, met van 15u00 tot 16u00 het finalespel en de prijsuitreiking!
  • De prijs voor het Voetbalkamp deze zomer is vastgesteld op €150.

Op de woensdag krijgen de kinderen een gezonde snack en een koek, maar wordt er thuis geluncht. De overige dagen zal er een lunch geserveerd worden, met genoeg eten en drinken voor iedereen. 

Door de vertraging met de brand, komt er wat tijdsdruk bij kijken voor ons. Wij verzoeken u daarom zo snel mogelijk aan te melden, om ons zo veel mogelijk tijd te gunnen om een naam op het shirt te krijgen: alvast dank!  

Via onderstaand formulier kunt u uw zoon/dochter aanmelden voor het voorjaarskamp. Een verdere informatiebrief wat betreft het kamp volgt uiterlijk zaterdag 12 augustus, 9 dagen voor het kamp. Lees de vragen goed door en vul aub alle informatie juist in, om misverstanden te voorkomen. Hopelijk krijgen we dit jaar geen namen van ouders op de rug! 


De inschrijving is momenteel gesloten.