Voetbalkamp Nijmegen

     

Voetbalkamp Nijmegen mei 2023: maandag 1 t/m woensdag 3 mei!

Het voetbalkamp in de zomervakantie was weer een groot succes, met een record aantal van 300 aanwezige kinderen! Wij vonden het fantastisch en kijken alweer uit naar de voorjaarseditie van 2023! Want ook in de meivakantie organiseren wij weer een kamp vol voetbal, spelletjes, plezier, genoeg eten en drinken, leuke trainers en hopelijk weer heel veel kinderen en… goed weer!

De voorjaarseditie zal dit jaar plaatsvinden in de week van maandag 1 mei t/m woensdag 3 mei 2023.  De kosten voor de drie dagen bedragen €100,-. Deze kunt u direct onderaan het aanmeldformulier betalen via iDeal. De tijden zullen als volgt zijn:

  • Maandag en dinsdag: inloop vanaf 8u30 (half negen), activiteiten van 8u45 (kwart voor negen) tot 16u00 (vier uur).
  • Woensdag (FINALE DAG): inloop vanaf 8u30 (half negen), activiteiten van 8u45 (kwart voor negen) tot 14u30 half drie)

Op alle drie de dagen zal er een lunch worden geserveerd aan de deelnemende kinderen.

Ook voor de bedrukking van de naam op het shirt wordt er weer een 'deadline' gehanteerd, om ervoor te zorgen dat er op alle shirts namen kunnen worden gerealiseerd. Wilt u zeker zijn van de naam van uw kind op het shirt? Zorg dan dat u uw kind heeft aangemeld voor maandag 27 maart 2023!

Via onderstaand formulier kunt u uw zoon/dochter aanmelden voor het voorjaarskamp. Een verdere informatiebrief wat betreft het kamp volgt uiterlijk zaterdag 22 april, 9 dagen voor het kamp. Lees de vragen goed door en vul aub alle informatie juist in, om misverstanden te voorkomen. Hopelijk krijgen we dit jaar geen namen van ouders op de rug!


De inschrijving is momenteel gesloten.