Voetbalkamp Nijmegen

     

Voetbalkamp Nijmegen meivakantie 2024: maandag 29 april t/m woensdag 1 mei! 

Het voetbalkamp in de zomervakantie van 2023 was ondanks de geïmproviseerde kantine, een groot succes! Een recordaantal van 360 aanwezige kinderen! Ook dit jaar zal er weer een mei editie zijn van Voetbalkamp Nijmegen! Ook in deze meivakantie willen wij weer zorgen voor een kamp vol voetbal, spelletjes, plezier, genoeg te eten en drinken, leuke trainers en hopelijk weer heel veel kinderen en… goed weer! 

Deze editie zal dit jaar plaatsvinden in de eerste week van de vakantie, in verband met het Marnix van Heusden toernooi bij Orion in de tweede week van de vakantie. Maandag 29 april t/m woensdag 1 mei zal het Orion complex weer dienen als Voetbalkamp Nijmegen terrein! De tijden zullen als volgt zijn: 

  • Maandag en dinsdag: inloop vanaf 8u30 (half negen), activiteiten van 8u45 (kwart voor negen) tot 16u00 (vier uur). 
  • Woensdag (korte dag): inloop vanaf 8u30 (half negen), activiteiten van 8u45 (kwart voor negen) tot 12u45, met aansluitend de prijsuitreiking. Om 13u30 gaat iedereen (hopelijk) voldaan naar huis (inclusief geluncht met zijn allen op woensdag)!

 

De prijs voor de mei editie is vastgesteld op € 110 voor de drie volle dagen Voetbalkamp Nijmegen, inclusief het met naam bedrukte tenue van het kamp en alle bijkomstigheden! 

Om er zeker van te zijn om een bedrukt tenue mogelijk te maken, vragen wij uw kind aan te melden voor woensdag 3 april 2024. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden: mail dan naar voetbalkampnijmegen@gmail.com 

Via onderstaand formulier kunt u uw zoon/dochter aanmelden voor het voorjaarskamp. Een verdere informatiebrief wat betreft het kamp volgt uiterlijk woensdag 24 april. Lees de vragen goed door en vul aub alle informatie juist in, om misverstanden te voorkomen. Hopelijk krijgen we dit jaar geen namen van ouders op de rug, dus kijk alstublieft goed bij de naam van uw kind voor op het shirt! 


De inschrijving is momenteel gesloten.