Voetbalkamp Nijmegen

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar en heb je zin in een uitdagende, leerzame en super leuke voetbalweek?

Het voetbalkamp in de zomervakantie van 2021 leverde een recordopkomst op vanuit jullie, 220 kinderen, wauw! Het was weer een groot succes! Wij vonden het fantastisch en kijken alweer uit naar de nieuwe editie van dit 2022! Want ook in deze zomervakantie organiseren wij weer een kamp vol voetbal, spelletjes, plezier, genoeg eten en drinken, leuke trainers en hopelijk weer heel veel kinderen!

Het kamp zal dit jaar plaatsvinden in de week van maandag 22 augustus t/m vrijdag 26 augustus 2022. De tijden zullen als volgt zijn:

• Maandag, dinsdag, donderdag: inloop vanaf 8u30 (half negen), activiteiten van 8u45 (kwart voor negen) tot 16u00 (vier uur).
  • Woensdag (korte dag): inloop vanaf 8u30 (half negen), activiteiten van 8u45 (kwart voor negen) tot 13u00 (één uur).
  • Vrijdag (finale dag!): inloop vanaf 8u30 (half negen), activiteiten van 8u45 (kwart voor negen) tot 15u (drie uur). Finale en prijsuitreiking van 15u15 tot 16u00 (vier uur).

Ook voor de bedrukking van de naam op het shirt wordt er een 'deadline' gehanteerd, om ervoor te zorgen dat er op alle shirts de (juiste) namen kunnen worden gerealiseerd. Wilt u zeker zijn van de naam van uw kind op het shirt? Zorg dan dat u uw kind heeft aangemeld voor woensdag 20 juli 2022!

Via onderstaand formulier kunt u uw zoon/dochter aanmelden voor het voetbalkamp, van maandag 22 augustus t/m vrijdag 26 augustus 2022. Een verdere informatiebrief wat betreft het kamp volgt uiterlijk maandag 15 augustus, één week voor het kamp. Lees de vragen goed door en vul aub alle informatie juist in, om misverstanden te voorkomen. Hopelijk krijgen we dit jaar geen namen van ouders op de rug!

De prijs voor het kamp is vastgesteld op €125.

Lees het formulier goed door, zodat alle benodigde informatie bij ons bekend is. Nadat u alle informatie heeft ingevuld, leest u onderaan de gegevens voor het betalen van het voetbalkamp. U dient € 125,- te betalen voor de vijf dagen vol voetbal, plezier, lunches en een eigen tenue!

Indien u nog vragen, opmerkingen of tips heeft, horen wij dat graag. U kunt ons bereiken via voetbalkamp.nijmegen@gmail.com.

Met vriendelijke groeten,

Jesse van Eijden, Romy Schoorl, Roel van Lavieren, Thom Von Oven en Lars van den Broek

E-mailadres *

Wat is de volledige naam van uw kind? *

Wat is de geboortedatum van uw kind? *

Wat zijn/is uw namen/naam (ouders/verzorger)? *

Wat is het mobiele nummer waarop wij u kunnen bereiken? (Dit in het geval van mogelijke calamiteiten, blessures of ziektegevallen) *

Wat is het nummer van uw huistelefoon? (Dit in het geval van mogelijke calamiteiten, blessures of ziektegevallen)

Voetbalt uw zoon/dochter bij een vereniging? *

Zo ja, bij welke vereniging voetbalt uw kind en in welk team (bijv. Orion JO11-3)?

Wat is de shirtmaat van uw kind (bij twijfel graag de grotere maat aanvinken a.u.b.)? *

Wat is de broekmaat van uw kind (bij twijfel graag de grotere maat aanvinken a.u.b.)? *

De maat van de sokken: *

Wilt u ons nog bijzonderheden melden (denk aan medicatie, allergieen, etc.)

Heeft uw kind (maximaal 3!) voorkeuren voor teamgenootjes tijdens het kamp?
Graag de volledige naam van het betreffende kind vermelden.

Verificatie: