Voetbalkamp Nijmegen

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en heb je zin in een uitdagende, leerzame en super leuke voetbalweek?

Dan moet je bij Voetbalkamp Nijmegen zijn. De voorjaarseditie zal dit jaar plaatsvinden in de week van woensdag 29 april 2020 t/m vrijdag 1 mei 2020.

De tijden zullen als volgt zijn:

• Woensdag & donderdag: inloop vanaf 8u30 (half negen), activiteiten van 8u45 (kwart voor negen) tot 16u15 (kwart over vier).
  • Vrijdag (FINALE DAG): inloop vanaf 8u30 (half negen), activiteiten van 8u45 (kwart voor negen) tot 14u00 (twee uur).

Ook voor de bedrukking van de naam op het shirt wordt er een 'deadline' gehanteerd, om ervoor te zorgen dat er op alle shirts namen kunnen worden gerealiseerd. Wilt u zeker zijn van de naam van uw kind op het shirt? Zorg dan dat u uw kind heeft aangemeld voor zondag 29 maart 2020!

Via onderstaand formulier kunt u uw zoon/dochter aanmelden voor het voorjaarskamp, van woensdag 29 april t/m vrijdag 1 mei 2020. Een verdere informatiebrief wat betreft het kamp volgt uiterlijk woensdag 22 april, één week voor het kamp. Lees de vragen goed door en vul aub alle informatie juist in, om misverstanden te voorkomen.

E-mailadres *

Wat is de volledige naam van uw kind? *

Wat is de geboortedatum van uw kind? *

Wat zijn/is uw namen/naam (ouders/verzorger)? *

Wat is het mobiele nummer waarop wij u kunnen bereiken? *

Wat is het nummer van uw huistelefoon?

Voetbalt uw zoon/dochter bij een vereniging? *

Zo ja, bij welke vereniging voetbalt uw kind en in welk team (bijv. Orion JO11-3)?

Wat is de shirtmaat van uw kind (bij twijfel graag de grotere maat aanvinken a.u.b.)? *

Wat is de broekmaat van uw kind (bij twijfel graag de grotere maat aanvinken a.u.b.)? *

De maat van de sokken: *

Wilt u ons nog bijzonderheden melden (denk aan medicatie, allergieën, etc.)

Heeft uw kind (maximaal 3!) voorkeuren voor teamgenootjes tijdens het kamp?
Graag de volledige naam van het betreffende kind vermelden.

Verificatie: