Clubcard

Direct naar Registreren / Opwaarderen »

even

ORION CLUBCARD:

 • 5% KORTING IN CLUBHUIS
 • 10% KORTING BIJ ARSENAAL 1824

Met trots presenteren wij u de Orion Clubcard. Deze Clubcard is mogelijk gemaakt door onze nieuwe hoofdsponsor Arsenaal 1824!

 1. De Orion Clubcard is een betaalpas waarmee u in het clubhuis van SV Orion snel, veilig en tegen gunstige voorwaarden kunt afrekenen. 
 2. Als u bij een bezoek aan het Grand Café of de Brasserie van Arsenaal 1824 de Orion Clubcard laat zien wanneer u om de rekening vraagt, dan gaat 10% van de door u gemaakte omzet terug naar SV Orion.

Wat is het directe voordeel voor uzelf?

 1. Als u een bedrag oplaadt op de Orion Clubcard wordt daar door SV Orion 5% aan toegevoegd. Anders gezegd: wie de Orion Clubcard gebruikt krijgt 5% korting op alle consumpties in ons clubhuis!
 2. Orion heeft besloten in elk geval tot 1 juli 2018 de 10% korting die Arsenaal 1824 de club schenkt aan u door te geven. Als u uw bonnetje van Arsenaal 1824 in de brievenbus in de gang van het Orion clubhuis deponeert krijgt u binnen 14 dagen 10% van dat bedrag op uw Clubcard-tegoed bijgeschreven.

Hoe kunt u uw Orion Clubcard registreren?

 1. U gaat naar www.sv-orion.nl/clubcard.
 2. U kiest voor de knop “Registreer uw Clubcard”.
 3. U vult het clubcardnummer en de CVC code in, deze nummers staan op uw Clubcard.
 4. U maakt een loginaccount aan door een login, wachtwoord en e-mailadres op te geven en eventueel meer gegevens ter verrijking van onze ledenadministratie. 

Hoe kunt u uw Clubcard opwaarderen?

 1. U gaat naar www.sv-orion.nl/clubcard.
 2. U kiest voor de knop “Opwaarderen”.
 3. U kiest het bedrag en de betaalwijze iDeal, Mastercard of Visa en u waardeert uw Clubcard op.

Wij wensen u veel gebruikersplezier!

Voorbeelden

Voorbeeld 1

U gaat lunchen of dineren met uw familie of vrienden bij Arsenaal 1824. De rekening bedraagt € 90,-. Voordat u afrekent (op normale wijze: met contact geld of met uw pinpas) laat u uw Orion Clubcard zien. Arsenaal 1824 registreert uw omzet als "Orion-omzet". Orion ontvangt 10% hiervan, ofwel in bovenstaand voorbeeld € 9,-. U ontvangt een bonnetje met “Orion” erop vermeld. Als u uw naam of Clubcard-nummer op het bonnetje schrijft en deze deponeert in de brievenbus van het secretariaat van Orion wordt 10% van dit bedrag - de eerder genoemde € 9,- - binnen 14 dagen op uw clubcard tegoed bijgeschreven.
 
Voorbeeld 2

Thuis op de bank kunt u met uw smartphone, tablet of computer uw Clubcard opwaarderen via www.sv-orion.nl/clubcard. U waardeert uw Clubcard op met € 50,-. Er wordt € 50,- van uw bankrekening afgeschreven, maar € 52,50 (5% extra dus) bijgeschreven op het saldo van uw Clubcard.

Veelgestelde vragen

Ik heb nog geen clubcard. Hoe kom ik daar aan?

De Clubcard is aan de bar te verkrijgen. U ontvangt de Clubcard kosteloos, mede mogelijk gemaakt door het Arsenaal 1824. De Clubcard heeft wel degelijk een kostprijs van € 2,50, dus wees er zuinig op! En als u de Clubcard toch niet gaat gebruiken dan doet u ons en ons milieu een plezier door deze te deponeren in de brievenbus van ons secretariaat.

Waarom voert Orion de Clubcard in?

 • Met de clubcard betaal je sneller, gemakkelijker en veiliger. Orionisten kunnen hun bestelling sneller doen en sneller afrekenen.
 • Ouders kunnen hun kinderen nu in plaats van geld een Clubcard geven waarmee het tegoed alleen bij SV Orion gebruikt kan worden. Onder de 18 jaar kunnen er geen alcoholhoudende dranken worden afgerekend.
 • Commissies en vrijwilligers krijgen een Clubcard waarmee ze de koffie en thee kosteloos kunnen nuttigen tijdens het vrijwilligerswerk. Het eigen-gebruik formulier hoeft niet meer ingevuld te worden, dit wordt met de Clubcard via de kassa geregistreerd. Orion heeft minder contant geld in kassa.
  Orion heeft vooruitbetaalde omzet.
 • De clubcard biedt ook andere sponsoren dan Arsenaal 1824 de mogelijkheid om een loyaliteitsprogramma aan te bieden. Dit kan het sponsorschap voor hen nog aantrekkelijker maken.


Kun je ook nog met contant geld en bankpas bestellen?

Uiteraard kunt u in het clubhuis ook nog gewoon met contant geld en bankpas consumpties bestellen. U mist dan wel de 5% korting die Clubcard-gebruikers ontvangen.
 
Ben ik mijn saldo kwijt als ik mijn Clubcard verlies?

Nee, het saldo van uw Clubcard is centraal geregistreerd. Bij verlies van uw Clubcard dient u dit zo snel mogelijk te melden aan onze penningmeester, die kan uw verloren Clubcard blokkeren en uw saldo aan een nieuwe Clubcard toewijzen.

Kan ik nog met munten betalen?

Scheidsrechters ontvangen een munt waarmee ze één consumptie kunnen krijgen na een gefloten wedstrijd. Deze munten blijven geldig. Ook bij grote evenementen zullen we munten blijven gebruiken. Anderszins zullen de munten niet meer gebruikt worden. Heeft u nog munten neem dan contact op met onze penningmeester om ze in te wisselen voor saldo op uw Clubcard.

Kan ik het saldo op mijn Clubcard terug krijgen?

U kunt uw saldo van uw Clubcard terugkrijgen als u uw lidmaatschap beëindigt, hiervoor neemt u contact op met onze penningmeester.

Op de pas staat een QR-code, waarvoor is dat?

Door de QR-code te scannen kunt u het saldo op uw Clubcard checken. Deze QR-code kunt u met uw smartphone scannen met bijna iedere QR-scan-app. 

Op de pas staat een barcode, waarvoor is dat?

De barcode wordt gebruikt door het Arsenaal 1824 om de Orion omzet te registreren. De barcode is geen uniek nummer dus er wordt niets van u persoonlijk geregistreerd.

Wat staat er allemaal op de Clubcard?

Er wordt niets opgeslagen op de Clubcard. De Clubcard heeft een uniek nummer. Dit nummer is gekoppeld aan de fictieve rekening van de Clubcard. Op de fictieve rekening wordt uw saldo geregistreerd.

Kan ik de Clubcard in de kantine opwaarderen?

Uw Clubcard kunt u opwaarderen via een smartphone, tablet of computer ook in onze kantine. U kunt uw Clubcard niet aan de bar opwaarderen.

N.E.C. Nijmegen heeft hetzelfde systeem in gebruik. Kan ik mijn N.E.C. Betaalkaart bij Orion gebruiken en mijn Orion Clubcard bij N.E.C.?

Nee, dat kan niet.

Blijft mijn saldo altijd geldig of verloopt het?

Uw saldo verloopt niet en blijft altijd geldig.