Stagetrainingen

Wil je komend seizoen voetballen in één van de jeugdselectieteams van Orion? Meld je dan nu aan voor een stagetraining!

De trainingen zijn bedoeld voor niet-leden (jongens en meiden, veldspelers en keepers, niveau eerste klasse en hoger) in de leeftijd van O10 t/m O19. Onze trainers willen je helpen om zo goed mogelijk te leren voetballen. Motivatie, plezier en doorzettingsvermogen in het spel gaan bij Orion goed samen.  

Wat houdt een stagetraining in?

Je traint in de periode maart tot en met mei in ieder geval drie keer mee met één van onze jeugdselectieteams. Na afloop van de stageperiode wordt in overleg met trainer, speler en ouders bepaald hoe een vervolg er uit gaat zien.

Onze selectieteams t/m JO14 spelen momenteel op hoofdklasse niveau. Vanaf JO15 spelen onze teams op divisieniveau. Het is onze ambitie om ook de JO13-1 en JO14-1 de komende jaren op divisieniveau te laten voetballen.

Over Orion:

Orion is met circa 1500 leden de grootste amateurvoetbalvereniging in Nijmegen. Orion staat momenteelop de 52e plaats in de top 200 van best presterende Nederlandse Amateurvoetbalverenigingen.

Orion is een samenwerkingspartner van NEC en is gecertificeerd KNVB lokale jeugdopleiding. Het eerste elftal speelt in de Hoofdklasse B (zondag) met hoofdzakelijk spelers afkomstig uit de eigen jeugdopleiding.

Aanmelden kan via onderstaande link.
Aanmelden stagetrainingen Orion >