Meidenzomer: Samen sportief de zomer door!

Door Meidenzomer 3 juni 2020

'Girls just wanna have fun!'.....juist ook in coronatijd! Daarom organiseren SV Orion en de FlowSmederij de MeidenZomer. Deze hele zomer kunnen meiden uit Nijmegen en omgeving meedoen met sportieve activiteiten tijdens de Meidenweek of de Meidentraining. Ideaal als je lekker bezig wil zijn en andere meiden wil ontmoeten, want dat is niet altijd vanzelfsprekend tijdens deze coronatijd. De SV Orion MeidenZomer weet de juiste vibe te creëren! Ben je geen voetbalster? Dat maakt niet uit. De activiteiten zijn bedoeld voor alle meiden, zowel voetbalsters als niet-voetbalsters.

Meidenweek
Tijdens de Meidenweek gaan de meiden in een groep elke dag 2,5 uur aan de slag met sport- en teambuildingsactiviteiten, rekening houdende met de RIVM richtlijnen. We gebruiken leuke voetbalspelen- en andere sporten, zoals bootcamp. Daarnaast gaan we gericht aan de slag met positief denken, het verstevigen van het zelfvertrouwen en het versterken van de veerkracht van de meiden. Daarbij staan plezier, lol en gezelligheid voorop!

Meidentraining
Wil je gewoon lekker iedere dag een uurtje sporten (voetbal, bootcamp. etc.)? Dat kan bij de Meidentraining. Ook hier staat plezier voorop! Lekker samen sporten en op een leuke manier techniek en samenwerkingsvormen leren.

Bekijk hier meer info over kosten en inschrijven >