SV Orion MeidenZomer

Het minder goede nieuws is dat het Meidentoernooi 2020 niet doorgaat. De RIVM maatregelen laten wedstrijdvoetbal niet toe.

Het goede nieuws is dat SV Orion in samenwerking met de FlowSmederij de SV ORION MEIDENZOMER organiseert.

'GIrls just want to have fun'.... dat beloven we met de SV Orion Meidenzomer:  sporten, kletsen, lachen,  fIt en fijn voelen.  Belangrijk voor meiden. Juist in deze rare periode is dit elkaar ontmoeten niet vanzelfsprekend. Samen met de FlowSmederij doen wij ons best om in deze unieke zomer meiden in en rondom Nijmegen via voetbal hun veerkracht, verbinding en vitaliteit te versterken. 

Wil je  dus andere meiden ontmoeten?  Wil je met je vriendinnen samen bezig zijn in jouw vakantie? Heeft jouw voetbalclub een zomerstop?  Wil je kennis maken met voetbal? Dan is de SV Orion Meidenzomer iets voor jou! 

Deze SV Orion Meidenzomer bestaat uit Meidenweken en Meidentrainingen waarbij plezier, elkaar onmoeten en sportiviteit centraal staat.

In de Meidenweek ga je een hele week lang elke dag met dezelfde groep een ochtend of middag sporten en teambuidlingsactiviteiten. 

De Meidentraining is een uurtje lekker sporten.

De Meidenzomer is er voor meiden tot 17 jaar

Alleen samen verslaan we de effecten van Corona. Per activiteit stellen we gratis plekken beschikbaar voor meiden voor wie meedoen financieel onhaalbaar is (wil je zo'n plek bechikbaar stellen: super,klik hier).

De prijs van de activiteiten (inclusief btw) is:

  • MeidenWeek:  €100
  • Meidentraining: gratis

Je kunt je hier inschrijven.

Meer info vind je hier