Doe mee met Voetbalkamp Nijmegen

Door Desiree van Steenveldt 17 maart 2019

Nog even en dan krioelt het in de meivakantie weer van de sportieve kids op de voetbalvelden van Orion. Of je nu lid van onze club bent of niet, op voetbal zit of niet, uit Nijmegen komt of niet, dat maakt niet uit. Het voetbalkamp is er voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar. Doe jij ook mee?

Sport en spel
Wil jij in de meivakantie van woensdag 1 t/m vrijdag 3 mei ook lekker sporten en spelen met vrienden en vriendinnen? Schrijf je dan snel in voor Voetbalkamp Nijmegen. Alle deelnemers worden op leeftijd ingedeeld in teams en je komt altijd met minimaal één of twee vriendjes in het zelfde team. Overdag speel je natuurlijk voetbal, maar we doen ook andere activiteiten zoals een quiz, behendigheidsspellen, tikketje en meer. Tussen de middag eten we samen en gedurende de dag zorgen wij voor drinken, fruit en iets lekkers.

And the winner is…
Met je team strijd je voor leuke prijzen. Zo kan je punten verdienen voor het winnen van een spel, maar ook voor enthousiast aanmoedigen, hulpvaardigheid, opruimen, sportiviteit, etc. Dusseh ouders…. na de meivakantie heeft u niet alleen een heel fit en blij kind in huis, maar zijn de etiketten ook weer even opgepoetst 😉.

Praktische info
Voetbalkamp Nijmegen staat onder leiding van gediplomeerde en zeer enthousiaste trainers. Naast hun begeleiding, gezond eten en drinken krijgen alle kinderen een voetbaltenue (shirt, broekje en sokken) met hun naam erop. Het Voetbalkamp Nijmegen is op de volgende dagen en tijden:

  •          Woensdag 1 mei van 8.45 – 16.15 uur
  •          Donderdag 2 mei van 8.45 – 16.15 uur
  •          Vrijdag 3 mei van 8.45 – 15.00 uur (met vanaf 14.00 uur het eindspel en vanaf 14.30 uur de prijsuitreiking).

De kosten voor het Voetbalkamp bedragen € 90,- per kind.

Inschrijven
Aanmelden voor het Voetbalkamp doen je ouders via dit formulier. Betaling loopt via iDeal direct na de inschrijving. Vergeet ook niet om Voetbalkamp Nijmegen via Facebook en Instagram te volgen (of vraag of je ouders het leuk vinden om te volgen). Dan blijf je op de hoogte van de voorpret én van de activiteiten gedurende de week.

P.S. Beste ouders: Als u niet wilt dat uw zoon of dochter herkenbaar in beeld komt op social media, dan kunt u dat op het inschrijfformulier aangeven.