Voetbalkamp Nijmegen

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en heb je zin in een uitdagende, leerzame en super leuke voetbalweek?

Dan moet je bij Voetbalkamp Nijmegen zijn. Van 1  t/m 3 mei wordt er bij s.v. Orion een 3-daags voetbalkamp georganiseerd.

Er komt wederom een fantastische editie aan van het Voetbalkamp Nijmegen! In de meivakantie ontvangen wij graag weer alle enthousiaste kinderen, op woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 mei! Via onderstaand formulier kunt u uw zoon/dochter direct aanmelden voor het kamp. Vanaf deze aanmeldprocedure zijn wij als organisatie van start gegaan met het ontvangen van betalingen via iDeal. Onderaan het formulier wijst zich dit vanzelf. Een verdere informatiebrief wat betreft het kamp volgt half april, twee weken voor het kamp. Maar wees er snel bij met aanmelden, want vol = vol!

Waarom Voetbalkamp Nijmegen?

• Tenue met naam
  • Enthousiaste trainers
  • Prachtige accommodatie
  • Spectaculaire activiteiten
  • Vers fruit
  • Uitgebreide lunch
  • Voor Jongens & Meisjes

Lijk het jou ook een toffe invulling van de laatste week van de vakantie? Twijfel dan niet en geef je op!

Tijden

Woensdag: 8.45 uur - 16.15 uur
Donderdag: 8.45 uur - 16.15 uur
Vrijdag: 8.45 uur - 14.30 uur (uitreiking van 14.30 uur tot 15.00 uur)

De kosten voor het Voetbalkamp bedragen € 90 voor het kamp, per kind, en kunnen hieronder direct worden afgerekend via iDeal.

Graag tot 1 mei!

E-mailadres *

Wat is de volledige naam van uw kind? *

Wat is de geboortedatum van uw kind? *

Wat zijn/is uw namen/naam (ouders/verzorger)? *

Wat is het mobiele nummer waarop wij u kunnen bereiken? *

Wat is het nummer van uw huistelefoon?

Voetbalt uw zoon/dochter bij een vereniging? *

Zo ja, bij welke vereniging voetbalt uw kind en in welk team (bijv. Orion JO11-3)?

Wat is de shirtmaat van uw kind (bij twijfel graag de grotere maat aanvinken a.u.b.)? *

Wat is de broekmaat van uw kind (bij twijfel graag de grotere maat aanvinken a.u.b.)? *

De maat van de sokken: *

Wilt u ons nog bijzonderheden melden (denk aan medicatie, allergieën, etc.)

Heeft uw kind (maximaal 3!) voorkeuren voor teamgenootjes tijdens het kamp?
Graag de volledige naam van het betreffende kind vermelden.

Verificatie: