Voetbalkamp Nijmegen

        

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar en heb je zin in een uitdagende, leerzame en super leuke voetbalweek?

Dan moet je bij Voetbalkamp Nijmegen zijn. De zomereditie zal dit jaar plaatsvinden in de week van maandag 23 augustus 2021 t/m vrijdag 27 augustus 2021.

De tijden zullen gelijk zijn aan voorgaande kampen:

  • Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag: 8u30 - 16u00.
  • Woensdag: 8u30 - 13u30.

Om er zeker van te zijn dat wij de naam van uw kind op de achterkant van het tenue kunnen drukken, vragen wij u voor 6 augustus uw kind aan te melden! Dan gaat het zeker lukken om het tenue helemaal af te maken met een eigen naam erop. De uiteindelijke aanmeldingen sluiten maandag 9 augustus.

Via onderstaand formulier kunt u uw zoon/dochter aanmelden voor het zomerkamp, van maandag 23 augustus t/m vrijdag 27 augustus 2021. Een verdere informatiebrief wat betreft het kamp volgt uiterlijk maandag 16 augustus, één week voor het kamp. Lees de vragen goed door en vul aub alle informatie juist in, om misverstanden te voorkomen.


De prijs voor het kamp is weer vastgesteld op €125.

Lees het formulier goed door, zodat alle benodigde informatie bij ons bekend is. Nadat u alle informatie heeft ingevuld, leest u onderaan de gegevens voor het betalen van het voetbalkamp. U dient € 125,- te betalen voor de vijf dagen vol voetbal, plezier, lunches en een eigen tenue!

Indien u nog vragen, opmerkingen of tips heeft, horen wij dat graag. U kunt ons bereiken via voetbalkamp.nijmegen@gmail.com.

Met vriendelijke groeten,

Jesse van Eijden, Romy Schoorl, Roel van Lavieren, Thom Von Oven en Lars van den Broek


De inschrijving is momenteel gesloten.