Kleding & Kledingsponsoring

Kleding bij SV Orion

Tenue 

SV Orion speelt thuis in oranje shirt met diagonale witte baan, witte broek en oranje sokken. Shirtsponsors 1e elftal zijn Visser contactlenzen (borst) en Rijschool Correct en de VTI Voetbalschool (rug). 
 

Webshop

tijdelijk buiten gebruik
 

Thuisverplichting

Wij zijn trots op onze club en op onze clubkleuren. Thuis dient er dan ook in eigen tenue gespeeld te worden. Daar kan maar één uitzondering op zijn en dat is wanneer de tegenstander teveel gelijkende shirts heeft en geen alternatief heeft. Op het niet respecteren van het thuistenue staat een boete van 50 euro. 
 

Leveranciers 

SV Orion heeft een kledingcontract met JAKO, een Duits kledingmerk dat kwaliteit levert en betrouwbaar is. Het contract loopt tot en met seizoen 2016-2017. Levering van de kleding gebeurt door Sportshop Richard Kregting, tevens Stersponsor van onze club. Contributie Alle F-jes en E-tjes schaffen hun eigen kleding aan. Vanaf de D betalen de leden meer contributie en ontvangen zij een tenue van de club.
 
Een tenue bestaat uit een shirt, een broekje en kousen. De tenues die eigendom zijn van de club worden over ca. 4 jaar afgeschreven. Trainingspakken, inloopshirts, tassen, trainingsjacks voor trainingsstaf worden niet door de club aangeschaft* (*m.u.v. het eerste elftal). 
 

Sponsoring van tenues en overige uitrusting 

Sponsoring van kleding en uitrusting is altijd welkom . Niet alleen lopen onze teams er goed verzorgd bij, het komt, in ruil voor de promotie door onze spelers, uiteraard ook de clubkas ten goede. Gesponsorde kleding en uitrusting blijft eigendom van de club. Indien teams vanaf de D leeftijd gesponsord worden blijft de kledingcontributie in stand.  Info: sponsor@sv-orion.nl 
 

Bestellingen

Alle kledingbestellingen vanaf de D, en de gesponsorde kleding voor F en E teams worden gedaan via Ad Frik (adfrik@gmail.com). Sportshop Richard Kregting accepteert geen rechtstreekse bestellingen.
 

Kleding, uitrusting en tarieven

Zie de pagina met de voorbeelden. Tarieven zijn inclusief BTW.