WOW Run Wafelbakdag

Door Ivor Straetemans 9 maart 2022

De meiden van SV Orion MO 17-1 verkopen zaterdag 19 maart hartige en zoete hartwafels bij SV Orion om hun bevriende team de Zengeza Buster Girls uit Zimbabwe te ondersteunen. Drie kwart van de opbrengsten gaan naar schoolgeld, nieuwe ballen en een veilige voetbalomgeving voor de meiden in Harare. Onze stand zal niet te missen zijn voor iedereen die die dag ons sportpark bezoekt!

Voor de teams van SV Orion zelf hebben de meiden een leuke actie bedacht: als team kun je een hartverwarmend WOW RUN TEAM HERSTEL PAKKET bestellen met een bidon voor vers water, stuk fruit en een wafel voor slechts € 3 per teamlid. Per team zorg je er dan voor dat er een speelster van de Zengeza Buster Girls 1 semester lang naar school kan gaan en wekelijks kan voetballen.

De leiders van de SV Orion teams kunnen tot 16 maart hun bestelling doorgeven via deze link.

Naast deze WOW RUN WAFELBAKdag organiseren de meiden op vrijdagavond 13 mei nog een WOW RUN Meidenclinic en Inspiratie-avond. Als afsluiting gaan de meiden ook op EK Tour naar Sheffield (bezoek aan Old Trafford en EK wedstrijd Nederland – Zweden en een ontmoeting met een meidenteam van de South Yorkshire School). Een kwart van de opbrengst van alle activiteiten gaat naar deze ontmoeting. Meer informatie hierover en ons gehele project kun je vinden via deze link.

De WOW RUN van de SV Orion MO 17-1 wordt ondersteund door SV Orion, INISI ICT en inmiddels een heleboel WOW RUN Vrienden; iedereen een ster.

zengeza-buster-girls
Zengeza Buster Girls