VTI Voetbalschool komt trainen bij SV Orion

Door Quincy Elvira 3 maart 2015

Wil jij leren passeren en scoren als Neymar, verdedigen als Vincent Kompany, dribbelen als Lionel Messi, kappen als Nani, keepen als Courtois of net zulke schijnbewegingen leren maken als Arjen Robben? Kom dan naar de VTI Voetbalschool.

De VTI Voetbalschool, bekend van de zondagochtendtrainingen bij De Treffers, organiseert vanaf 10 april 2015 tien trainingen bij SV Orion. Deze trainingen, bestemd voor alle jeugdteams van SV Orion, hebben als doel om je als speler nog verder te kunnen ontwikkelen. De VTI Voetbalschool heeft bovendien een speciale aandacht voor keepers.

In kleine groepen (maximaal 8 spelers uit dezelfde leeftijdscategorie) legt VTI de nadruk op de technische ontwikkeling van elke speler. Dit alles onder toeziend oog van voornamelijk bekwame/gediplomeerde trainers uit de regio.

De eigen bijdrage voor 10 trainingen is € 75,00.                                                                                         

De trainingen door VTI worden gegeven op vrijdag en wel op de volgende data en tijden:

10, 17 en 24 april                                     

1, 15, 22 en 29 mei                                  

5, 12 en 19 juni

 

D-,E- en F-groep 16.00 uur-17.30 uur          

A-,B- en C-groep 18.30 uur-20.00 uur

 

Vrijdag 20 maart 2015 is er van 16.00 uur (start) tot 17.30 uur een kennismaking met de VTI voetbalschool bij SV Orion. Natuurlijk wordt er dan ook getraind.

Je kunt jezelf aanmelden voor het blok van 10 trainingen bij info@vtivoetbalschool.nl o.v.v. trainingen Orion. Graag de gegevens van speler(speelster),naam, elftal, positie in het veld, geboortejaar en adres hierbij vermelden.

Tot snel op de VTI Voetbalschool bij SV Orion!