Voorbeschouwing Super Sunday

Door Lars van den Broek 16 september 2022

Zondag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma, na het bezoek aan Juliana van afgelopen weekend. Helaas werd er niet gewonnen in Malden, maar dat was niet de enige tegenvaller. Marco Loen viel uit met een enkelblessure en hij zal ook zondag aan zich voorbij moeten laten gaan. Maar dit wordt zeker goed opgevangen binnen de groep. 

Op ESPN werd er al reclame voor gemaakt: Super Sunday! PSV-Feyenoord en AZ-Ajax. Hierbij zijn ze er nog wel een paar vergeten, maar dat zal komen door de extra zendtijd die dat zou betekenen. Toch wil ik u de thuisspelende teams niet onthouden:

Orion Vr2, Orion 12, Orion 4, Orion 7, Orion 3, Orion 8 en Orion 6 spelen allen thuis! Ook onze beide eerste elftallen spelen op sportpark Mariënbosch. Vrouwen 1 trapt om 11u af tegen Witkampers Vr1, waarna Orion 1 Super Sunday af zal sluiten met de wedstrijd tegen SV Venray. 

SV Venray werd het afgelopen seizoen kampioen in de 1e klasse en heeft de winning mood meegenomen naar de 4e divisie. Met 7 punten uit de eerste drie wedstrijden is Venray goed begonnen aan de competitie. Maar ook Orion is nog ongeslagen en zal er alles aan doen om zaterdag de 2e thuisoverwinning van het seizoen te pakken. Wij hopen op een mooie zondag!