Voorbeschouwing RKZVC 1 - Orion 1

Door Michiel Kompier 27 augustus 2021

Terwijl voor de meeste Orion teams de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog wel even duurt, start de competitie voor Orion1 aanstaande zondag. De voorbereiding was wat korter dan eigenlijk wenselijk is, maar dat geldt voor alle teams in de Hoofdklas, en er was natuurlijk al een aardige conditionele basis gelegd in mei en juni. We hebben de afgelopen weken zes oefenwedstrijden gespeeld tegen andere hoofdklassers of eerste klassers, twee keer gelijk, 1 keer verlies, en de laatste drie wedstrijden, toen de selectie weer aardig compleet was, werden gewonnen. 

Zondag gaat de reis naar Zieuwent waar RKZVC de gastheer is. RKZVC is een ambiteuze vereniging met 300 leden. En met een heel goed eerste elftal. RKZVC heeft een knappe opmars gemaakt door de klassen van de KNVB en heeft een aantal uitstekende spelbepalende spelers. Een mooie uitdaging dus voor Orion.

De aftrap is zondag om 14 uur en we hopen dat veel Orion supporters de tocht maken naar de mooie Achterhoek, en naar sportpark De Greune Weide.