Voetbalkamp met alleen maar winnaars

Door Tijs Tummers, voorzitter 26 augustus 2016

Het voetbalkamp bij SV Orion is weer voorbij. Moe maar meer dan voldaan is iedereen weer naar huis vertrokken.

Vijf dagen lang raasde de voetbaltrein met maar liefst 130 jongens en meisjes over de velden van SV Orion.

Jesse, Carlo en Lars hadden een geweldig team van Orion-trainers en -spelers om zich heen verzameld, die de kinderen een onvergetelijke week bezorgden.

De leiding was in handen van allemaal enthousiaste en kundige twintigers (en een enkele tachtiger: klasse Pedro!), die lieten zien dat ook wat dat betreft Orion de toekomst heeft.

Vanmiddag was de afsluiting en werden voor een volle tribune met kinderen en ouders de gouden Champions League-trofees uitgereikt aan de landenteams, waarin alle deelnemers waren ingedeeld.

Natuurlijk werd er veel gevoetbald. Maar er kwamen ook kwissen voorbij, een mega-stoelendans, een koudwaterbaan en wat al niet meer.

Op de hitte werd snel en soepel ingespeeld. Op het heetst van de dag zocht iedereen verkoeling in en rond het water.

Alleen op de enige schaduwplek van het hoofdveld bleef Pedro Koolman onvermoeibaar de jeugd handige passeerbewegingen voordoen…

Het voetbalkamp werkt nog door, want voor het kamp zijn er handige doeltjes en tennisvoetbalnetten aangeschaft, die het komende seizoen ook door de teams van Orion gewoon gebruikt kunnen worden.

Zo kende deze laatste vakantieweek alleen maar winnaars en lijkt iedereen alleen nog maar meer zin te hebben gekregen in de start van het nieuwe seizoen.

Spelers en leiding, bedankt en proficiat met deze geweldige week!