Orion en Jeroen van Haaren gaan samen door

Door Michiel Kompier 25 november 2020

​Orion en Jeroen van Haaren verlengen de samenwerking. Jeroen blijft ook volgend seizoen de trainer van Orion 1. Dit wordt dan het vijfde seizoen bij de Nijmeegse hoofdklasser. Ook is er al weer een optie overeengekomen voor het seizoen 2022-2023. 

Orion en trainer zijn blij met de langdurige samenwerking. Voorzitter Tom Smit: 'Orion wil graag een stabiele gerenommeerde hoofdklasser worden, met een selectie die goed voetbal speelt. Jeroen heeft bewezen over de technische en tactische bagage te beschikken die daarvoor nodig is. Hij is naast een voetbalvakman ook een 'people manager' die de nadruk legt op cohesie en voetbalplezier'. 

Jeroen van Haaren zelf: 'Ik werk met heel veel plezier bij Orion en ben blij met het in mij gestelde vertrouwen. We hebben een talentvolle, leergierige groep. Ik werk met een goede technische staf, de fysio's zijn top. De samenwerking met technisch manager en bestuur loopt heel goed, we zitten op een lijn. Ik verheug me erop ook de komende tijd bij Orion te werken, want er zit nog steeds rek in deze selectie'.

​​Technisch manager Michiel Kompier voegt toe: ‘Orion wil een goede hoofdklasser zijn met een selectie die grotendeels afkomstig is uit onze eigen jeugdopleiding. De club probeert samen met Jeroen elk jaar stappen te zetten, met de selectie, met de begeleiding en in de organisatie, bijvoorbeeld het aantal trainingen. In de hoofdklas wordt echt meer gevraagd dan in de eerste klas. In dat proces is Jeroen heel belangrijk, met hem zijn we van de tweede klas naar de hoofdklas gegaan. Ik ben blij dat de samenwerking gewoon doorgaat'.