Open selectietraining vrijdag 23 februari

Door Technische Commissie 14 februari 2018

Ieder jaar tracht de technische commissie van SV Orion de selectieprocedure zo transparant en zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. Uitgangspunt van het jeugdselectievoetbal bij SV Orion is, dat we onze jeugdspelers op een voor hem of haar passend niveau willen laten spelen en trainen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit zal bijdragen aan een betere voetbalontwikkeling van de speler en leidt tot meer plezier. In de beoordeling van onze spelers kijken we naast de technische vaardigheden, ook naar de mentaliteit, inzicht en voetbalbeleving van het kind.

Wij willen alle pupillen die graag in aanmerking willen komen voor een pupillen selectieteam, de kans geven om zich aan ons te laten zien. Op vrijdag 23 februari 2017 organiseren wij daarom een ‘open’ selectietraining. Voor de verschillende categorieen zal een aparte selectietraining plaatsvinden, die zowel toegankelijk is voor de pupillen van Orion als voor pupillen van buitenaf:

·       17:00-18:00: JO9 en JO10 pupillen (geboortejaar 2009, 2010 en 2011)

·       18:30-19:30: JO11, JO12 en JO13 (geboortejaar 2006, 2007 en 2008)

Voor deelname aan de ‘open’ selectietraining, dienen spelers zich op te geven bij onze coordinator selectievoetbal, Lars van den Broek via een email: selectiecoordinator@sv-orion.nl . Mede dankzij de input van enkele elftalleiders, zijn er al enkele namen bij ons bekend. Zij worden persoonlijk uitgenodigd, maar voor de zekerheid willen wij u vragen deze brief toch ook naar deze kinderen te sturen. Op deze manier willen wij er zeker van zijn iedereen te bereiken.

Vermeld in deze mail alstublieft de naam, geboortedatum, positie en huidig team (en club indien van buitenaf).

Na de ‘open’selectietraining zal in maart de selectieprocedure voor de pupillenselectieteams  van start gaan. De spelers die naar aanleiding van de ‘open’ selectietraining in aanmerking komen voor een selectieteam, krijgen daarvoor een uitnodiging.