Nodig oud-teamgenoten uit voor reunie

Door Tijs Tummers, voorzitter 16 augustus 2013

Precies tien jaar geleden vroeg Michiel Kompier mij of ik niet een maandje de C1 van Orion kon trainen. Hun trainer was nog op vakantie.

Ik kende de jongens niet en dus maakte ik na afloop van de training op Westerhelling deze foto, zodat ik thuis de namen kon oefenen voor de tweede training. Zoals je ziet was van uniforme kleding voor de selectie-elftallen nog geen sprake.

De foto is deze week gepost op de Facebook van SV Orion. Met het speciale doel om al deze jongens enthousiast te maken om naar de jubileumreünie te komen op zondag 22 september. Een kwestie van taggen, een event aanmaken en inviten. Wie bekend is met Facebook weet wat ik bedoel, de rest moet het maar even geloven.

Meteen stroomden mooie reacties binnen: David Hilgers meldt vanuit Tilburg dat hij komt met zijn Ooijse buurjongen Roel van de Born die tegenwoordig in Zwolle woont, Boris Panda liked de foto vanuit Brussel, Ludo Westerveld is net op tijd terug uit California en Bram Drijvers komt ook over uit Tilburg.

Er staat ook een foto van het eerste, van het kampioensteam uit 1996. Dat leverde weer reacties op vanuit Haarlem van Dries Driessen, die waarschuwde dat hij de maandag erop al een snipperdag heeft opgenomen. Hij gaat zingen die zondag, zo lijkt het, en hij nodigt via de sociale media meteen Daan Hendriks uit om er een duet van te maken.

Op deze manier gaat het leven. Probeer zelf ook zoveel mogelijk oud-teamgenoten uit te nodigen voor de reünie. Heb je een mooie teamfoto mail die dan naar Wesleyooms@hotmail.com of J.Derkse@chello.nl , die de Facebook-pagina beheren. Zitten er tussen je Facebook-vrienden ook oud-Orionners, nodig ze dan uit voor de jubileumlunch en laat iedereen zich vervolgens aanmelden via http://www.facebook.com/OrionNijmegen

22 september wordt een mooie dag, waarop we ook nog met z'n allen gaan kijken hoe ons eerste van Beuningse Boys wint!

Voorzitter Tijs Tummers blogt wekelijks over wat hem opvalt bij Orion