Kom in actie tijdens Sponsorloop 2018!

Door Geert Corstens 2 april 2018

Op woensdagmiddag 23 mei as. organiseert de jeugdcommissie van Orion weer de jaarlijkse sponsorloop voor mini’s en JO8 t/m JO11/MO11. Geert Corstens, sinds kort de opvolger van Lars van de Broek als E-coördinator, vertelt over het eerste grote evenement dat in mei plaats gaat vinden onder zijn leiding.

Geert: “Naast het hardlopen houden we ook de altijd spannende penalty-shoot-out. Voor beide onderdelen zijn prachtige individuele en teamprijzen te winnen. Het is hartstikke leuk om met zijn allen hard te lopen, lol te maken en ook nog wat geld te verdienen. Dat is helemaal tof als de tribune helemaal vol zit met moeders, vaders, grootouders en andere bekenden die de hardlopers komen aanmoedigen natuurlijk.”

Waar gaat de opbrengst naar toe?
“De opbrengst van de sponsorloop gaat naar onze jeugdafdeling en wordt gebruikt o.a. bij de organisatie van het Sinterklaastoernooi in de zaal, het oliebollentoernooi in de Kerstvakantie, de F-bingo en de diverse voetbalkampen. Wij doen er alles aan om er op 23 mei een gezellige en geslaagde happening van te maken, niet alleen voor onze jonge Orion-sporters maar ook voor hun talrijke sponsoren.”

Tijden

  • Om 14.30 zijn de F-pupillen (JO9, JO8 en mini’s) aan de beurt voor de sponsorloop en de penalty-shoot-out.
  • Om 15.45 betreden de E-pupillen de grasmat voor hun sponsorloop en penalty-shoot-out.

Geert tot slot: “Ik wil nog tegen alle pupillen zeggen: zorg dat jij en je team erbij zijn op 23 mei as. Verdere info volgt via jullie leiders. En op 23 mei is er natuurlijk geen training!”