Iedereen van Orion krijgt een nieuw tenue

Door Nanne Nicolasen 22 april 2023

Iedereen van Orion krijgt een nieuw tenue: ‘Waanzinnig goede deal gemaakt’

Ieder spelend lid van Orion krijgt binnenkort een heel nieuw tenue. Gratis. Dit kan dankzij een nieuwe deal met kledingleverancier Robey, maar ook zeker dankzij sponsoren die op elk tenue komen te staan.

Op deze manier loopt de hele club in hetzelfde tenue rond, van sokken tot broek en shirt, bijna allemaal met dezelfde sponsornamen. 

De tenues werden tot voor kort geleverd door een bedrijf uit Vlaanderen, maar dat wordt nu overgenomen door de Nijmeegse Sportshop Richard Kregting. 
Robey is een kledingmerk waar ook de lokale trots N.E.C. in gaat spelen. Ook De Graafschap speelt in die tenues. 

Voorzitter van Orion, Tom Smit, benadrukt dat het allemaal sponsoren zijn die een band met de club hebben. 

,,Bram Satijn, de voorzitter van het jeugdbestuur, heeft dit uiteindelijk allemaal in gang gezet. Zo zijn er nog veel namen die erbij betrokken zijn, maar dat is te veel om op te noemen. Daarbij: ik ben ook bang dat ik mensen vergeet.’’

Smit is enorm in zijn nopjes met de nieuwe kledingafspraken. ,,Het is fantastisch joh. We hebben een waanzinnig goede deal gemaakt voor de club. Ik ben ook heel erg trots op dat we dit hebben bereikt.’’

Deze woensdag is de deal officieel getekend in het clubhuis. Het contract geldt voor de komende 5 jaar en gaat per 1 juli aanstaande in.