Over de trainers

welkom
informatie
over de trainers
aanmeldformulier

Freek-Jan Remie:

Mijn naam is Freek-Jan Remie, ik ben 21 jaar en heb een HAVO diploma. Op dit moment zit ik in de afstudeerfase (4de jaar) van de opleiding Sport, Gezondheid en Management op de HAN. Ik specialiseer me in Talent Identification & Talent Development.

Trainerservaring: Ik ben in het bezit van de Pupillentrainer diploma. Sinds 2 jaar ben ik als selectietrainer van de JO8-1 verbonden aan SV-Orion. Als trainer van de O8-1 ben ik bovendien nauw betrokken bij het project gelijke kansen. Daarnaast ben ik al 3 jaar de coördinator en trainer van de Champions League. Verder heb ik 3 jaar lang bij een andere voetbalschool training gegeven. Ook ben ik 2 jaar lang assistent-trainer geweest bij het FUNdament van PSV en heb ik hier onder professionele en gediplomeerde trainers veel geleerd over het trainersvak.

Vorig jaar heb ik een half jaar stage gelopen bij het FUNdament van PSV. Hier was ik verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van de FUNdamentdagen, een testdag waarop alle kinderen van het FUNdament in Eindhoven bijeenkomen en motorisch en technisch worden getest, ook was er ruimte voor de teams om te trainen.
In een eerder stadium fungeerde ik als testleider bij de FUNdamentdagen en in dit kader heb ik ook mijn testleiderscertificaat gehaald.

 Het afgelopen half jaar heb ik de minor de sportconsulent gevolgd en succesvol afgerond. Hier heb ik ervaring opgedaan ten aanzien van talentherkenning en talentontwikkeling en bovendien veel geleerd over breed motorisch opleiden en dit ook in de praktijk gebracht. Samen met enkele mede studenten heb ik namelijk een breed motorisch lespakket ontwikkeld voor de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie. Middels leskaarten en beeldmateriaal hebben we de Wielren Unie van allerlei spelletjes en oefeningen voorzien waarmee het haar leden kan helpen om betere bewegers te worden.

Zelf voetbal ik al 12 jaar bij Orion, jaren lang in de hoogste selectieteams, sinds 2 jaar heb ik een stapje terug gedaan en ben ik in een vriendenteam gaan spelen. Neemt niet weg dat voetbal mijn passie is en ik deze passie heel graag deel met anderen. Ik hou er heel erg van om met kinderen bezig te zijn en wil hen heel graag helpen in hun voetbalontwikkeling.

 

Levi Pistorius:

Mijn naam is Levi Pistorius, ik ben 18 jaar en studeer Sport en Bewegen (CIOS). Ik ben 6 jaar trainer waarvan 4 jaar selectie trainer bij SV Orion. Hier heb ik de JO10-1, JO10-2, JO11-1 en JO14-1 getraind. Als trainer heb ik meerdere diploma’s gehaald (KNVB trainer coach diploma en pupillen cursus) en ben momenteel bezig met mijn KNVB EUFA C (TC III) diploma deze hoop ik eind mei te halen. Ook ben ik trainer geweest bij VTI voetbalschool in Nijmegen. Door mijn opleiding Sport en Bewegen ben ik ook nog pedagogisch onderlegd.