JO13-2 - Juliana'31 JO13-2

22 september 2018

Veranderingen. Dat is het woord van deze week. Nieuwe spelers in het team, nieuwe trainer erbij, ander trainingsveld, andere shirts en een ander systeem. En dan begint vandaag ook nog de nieuwe competitie.

Gelukkig speelden we op ons vertrouwde sportpark en tegen een bekende tegenstander. Juliana'31 JO13-2 wist begin september van een 3-0 achterstand terug te komen tot 3-2. Ondertussen werd gelijkgespeeld tegen SC Bemmel en verloren van ESA. Vandaag staan we opnieuw tegenover elkaar in de 2e klasse.

We speelden vandaag geconcentreerd. We waren ontspannen en zorgden voor wat gevaar bij het Maldense doel.

Toch bleven de doelpunten lang uit. Na 15 minuten zorgde Thijmen voor de 1-0 na een mooie pass van Tobias. 10 minuten later wist Thijmen de score te verdubbelen naar 2-0.

Dieptepasses van Juliana'31 konden regelmatig worden onderschept door onze verdediging.

Na de rust hielden we de ontspanning en de strijd vast. In de 33e minuut werd de stand zelfs naar 3-0 verwacht. Maar Juliana'31 drong aan en wist zich met lange passes naar ons doel te voetballen. Er kwam zelfs een aansluitingstreffer die hoog in het doel belandde. Helaas buiten van Guus.

Het zal toch niet zo gaan als tijdens de beker waar een 3-0 voorsprong bijna werd weggeven. Dat gebeurde gelukkig niet. Via een veel te makkelijk gegeven penalty na een handsbal zorgde nieuwkomer Abtin na 43 minuten voor de 4-1.

Abtin had er zin in en wist zelfs nog een keer te scoren. Via Ischa liepen we makkelijk uit tot 6-1. In de blessuretijd zorgde Thijmen voor de 7-1 eindstand.

Een mooi begin van de strijd in de 2e klasse. Zeker na een week vol veranderingen. Volgende week zullen we deze lijn willen doortrekken in Wijchen. Dan is AWC JO13-3 om 08:30 de gastheer.