Aanmelden

De maatregelen die getroffen zijn door het kabinet als gevolg van het COVID-19 virus (cornonavirus) hebben naar alle waarschijnlijkheid ook consequenties voor het John Britstoernooi.

Wij, als organisatie, zijn ons bewust van de situatie en wij willen niets anders dan dat de veiligheid van spelers, trainers/coaches en supporters m.b.t. dit virus gewaarborgd wordt.

Wij houden daarom rekening met 3 mogelijke scenario’s:

1)      De maatregelen zijn geschrapt/of laten het toe na 6 april dat het John Britstoernooi vrolijk van start gaat op zat 13 & zon 14 juni
2)      De maatregelen zijn geschrapt/of laten het toe na 6 april dat er gevoetbald kan worden. De KNVB besluit om zat 13 & zon 14 juni als inhaalweekenden te zien en plant officiële wedstrijden in.
Hierdoor wordt het John Britstoernooi geannuleerd of indien wenselijk verplaatst naar een nader te bepalen datum.
3)      De maatregelen laten het niet toe dat er gevoetbald wordt en het John Britstoernooi moet worden geannuleerd.

Bij annulering krijgt u de optie om het inschrijfgeld teruggeboekt te krijgen OF u kunt kiezen voor een automatische deelname in de editie van 2021!

Vanwege het feit dat er, een kleine, kans is dat het John Britstoernooi dit jaar nog doorgang zou kunnen vinden hebben wij besloten om de situatie na 6 april af te wachten en dan een besluit te nemen over deze editie. Daarmee zal dus ook de inschrijving nog steeds geopend zijn en kunt u zich nog steeds hieronder aanmelden.