Trainer/coach JO15-2

Heb jij het in je om dit team jonge honden te coachen? Aan voetbalkwaliteiten ontbreekt het hen niet, maar wel aan een enthousiaste trainer/coach om hen op een hoger plan te tillen. Zet je trainerskwaliteiten in en maak dit fijne selectieteam weer compleet.

Samen met een team van trainers geef je invulling aan het opleidingsplan van Orion. Je geeft de trainingen op dinsdag en donderdag, bereidt deze voor en coacht het team tijdens de wedstrijden op zaterdagen. Je stuurt op individuele ontwikkeling van elke speler, maar ook van het team als geheel. Deze taak vraagt ongeveer 6 uur per week van je.

 “Het is zo tof om die kids te zien groeien in het seizoen. Je krijgt een waardevolle band met ze en ze geven veel blijdschap en enthousiasme terug. Ik kom er telkens weer achter hoe slim kinderen zijn en dat je ze niet moet onderschatten”, stelt Jop Pepping, trainer JO9-1.

Wat heeft Orion je te bieden?
Als trainer heb je een leidende rol. Niet langer langs de kant staan, maar de mogelijkheid om mede richting te geven aan de kwaliteiten en sportieve prestaties van dit team. Vanuit de technische commissie krijg je ondersteuning om jezelf hierin te ontwikkelen. Je bent betrokken bij de trainingsdoelen en teamsamenstellingen. En je kan je coachingsvaardigheden meer dan uitleven in deze rol.

Wat vragen we van jou?

  •          Je bent bij voorkeur in bezit van het trainersdiploma TC3 of hebt het juniorendiploma
  •          Een pedagogische achtergrond is een pré
  •          Een gemotiveerde houding

Meer info
Wil jij aan de slag met deze enthousiaste groep of wil je meer weten? Neem dan contact op met Maarten van Helvoirt, hoofd jeugdopleiding via hoofdjeugdopleiding@sv-orion.nl of bel 06 – 15 04 03 02.