Vrijwilligers gezocht

Scheidsrechters

Orion is op zoek naar scheidsrechters voor allerlei leeftijdscategorien. Uiteraard wordt er voor begeleiding gezorgd. Voor informatie en/of aanmelding mail
naar info@sv-orion.nl

Barpersoneel

De barploeg kan altijd versterking gebruiken! Ben je klantgericht, nauwkeurig en bereid de handen uit de mouwen te steken, dan kun je je melden bij Marcel Peters (h.peters579@upcmail.nl / 06-16750266); hij kan je alle bijzonderheden over dit aantrekkelijke baantje vertellen.

Wedstrijdsecretaris Senioren

Voor het nieuwe seizoen 2016 – 2017 is Orion op zoek naar een of twee Wedstrijdsecretaris(sen) Senioren. De Wedstrijdsecretaris Senioren houdt zich bezig met de thuiswedstrijden van de lagere Seniorenelftallen (Orion 3 t/m Orion 10, alsmede Orion Dames 1 en 2) die op zondag gespeeld worden. Lees meer »

Jeugd Selectievoetbal

Momenteel hebben we binnen het jeugdselectievoetbal vier vacatures waar we meerdere mensen voor zoeken, voor het seizoen 2016-2017:

• Scouts (voor interne scouting)
  • Assistent trainer A1
  • Videoanalist
  • Trainers CL groep (woensdagmiddag van 14:00-15:30)

Indien u interesse heeft kunt u dit kenbaar maken via: hoofdjeugdopleiding@sv-orion.nl