Eerste punten voor Zaterdag 3

Orion zaterdag 3 heeft afgelopen zaterdag op Sportpark Zuid van de Treffers de eerste 3 punten van het seizoen binnengehaald. Nadat we lang op onze kleding moesten wachten ….. konden we met een kleine vertraging aan de wedstrijd beginnen.

Orion starte sterk tegen het jeugdige Treffers. De oudste speler was 21 jaar, dit hadden zomaar de kleinzoons van Gies e/o Jetten kunnen zijn. Binnen 10 minuten was het Tinus die een aanval over links koelbloedig in de verre hoek schoot. Dit was tevens de verdiende ruststand.

Na rust eigenlijk het zelfde beeld, orion controleerde de wedstrijd en lieten de groesbeekse jungskes denken dat er voor hun wat te halen viel. Het eerste balcontact van het seizoen van Marc Valkenburg betekende een 2 – 0 voorsprong voor Orion. Nadat onze keeper een lullig balletje over een graspolletje door de benen liet glippen, begon de tegenstander te geloven dat ze nog konden winnen. Schweini maakte daar vrij snel een einde aan door de de 3 – 1 te maken. Dat het nog 3 – 2 werd was eigenlijk alleen interresant voor de statistieken. Zeker nadat er nog een buitenspel goal goed afgevlagd werd door vd G. Misschien een idee om vd G vaste vlagger te maken.

Kortom, een goede pot en 3 dikverdiende punten, volgende week wacht juliana.

El Capitano