Onze spelers

Roy van Alphen
Luuk Bos
Stef Bos
Dean Core
Jesse van Eijden
Tim van Eyden
Niek Gorris
Erik Ipema
Mart de Klein
Kevin Koschmieder
Pieter Lenting
Toine Lindhout
Thom von Oven
Niels Rasing
Juul van de Sande
Jan Seuren
Danny Siteur
Michiel van Teeffelen
Luuk van Tiem
Ruben Vennooij
Niels Weeink
Florian Willems


Teammanager:
Olaf von Oven

Programma

Laatste uitslagen

Stand competitie

Topscorers:

Ketchup 8
Flo-Willie 6
Glenny 6
Janje Seur 3
Johno
Nigua 2
Stef16 2
LuukBos 2
Houdeanie 1
Tepel

1

Roya 1
Praten 1
Iepst
Tegenstander 1


Assists: 
 

Nigua 6
Ketchup 5
Tegenstander 4
Stef16 4
Flo-Willie 3
Julio 2
Glenny
Janje Seur 2
Immeje 1
Tepel
Nielson 1
Rubski
LuukBos 1
   

 

SV Orion 3 - 1 RKPSC

‘Ongeslagen 2020’
Na een langdurige winsterstop mochten de mannen van Orion 3 voor het eerst aantreden in dit kalenderjaar tegen RKPSC. Je kunt niet beter beginnen, dan een thuiswedstrijd (op kunstgras) om 14:00uur. De laatste wedstrijd van onze mannen, was tenslotte op 1 december 2019 tegen de Arneppers van MASV (7-1).

De winterstop werd net als elk jaar, weer gebruikt voor een pittig trainingskamp. Sommige jongens konden de reis naar Epe helaas niet meemaken i.v.m. verplichtingen, terwijl er ook een aantal jongens voor het eerst aantraden in ‘de hemelkolk’ aka de Hertekolk. Op de Hertekolk werden meerdere spelprincipes getraind die in het diepste van de grond geheim moeten blijven voor tegenstanders en de media die op de loer ligt. Door de fantastische organisatie en een redelijke stagiaire was het een top weekend. Voetbalprincipes kwamen aan de orde (praten is ZAT), keeltjes werden gesmeerd, spelletjes werden gespeeld en ieder leerde elkaar beter kennen. FEESTCOMISSIE: nogmaals, grote dank!

Tijd voor de wedstrijd.. Met natuurlijk voorafgaand de IEPstelling!

K: T-One

LA: Idriss     CV: Iep, Bos     RA: Tepel

LCVM: Praten     RCVM: Julio

CAM: GUAAHAAAA

LV: Stef95     SP: Johno     RV: Ketchup

Bankieren: Houdeanie, Ruben (O19-1), Mark (O19-1), Smerje

Dit zorgde (en terecht) al voor scheve gezichten binnen de selectie, want ja je leest het goed; Johno staat in die spits. De keuze van de trainer kwam voort door afwezigheid van FloWillie en Glennie.

De vorige wedstrijd tegen RKPSC eindigde in een spectaculaire 4-4 waarin;

- Het pondje gepakt moest worden… (sommige fietspondje Millingen wouden pakken)

- Seuren Man Of The Match was

- Luuk Bos een wereldgoal maakte

- De helft van het team, 15minuten voor aftrap het veld betrad

- Alle ballen lang gingen aan RKPSC zijde op hun boomlange spits

- Johno nog een helfje keeper was

 Vandaag de taak om de 3 belangrijke punten aan Nijmeegse kant van het pondje te houden en de weg naar boven in te slaan.

Voordat we gaan aftrappen dient er uiteraard getost te worden. Aan de aanvoerder van RKPSC de keuze; aan welke kant zij willen starten. Zijn antwoord; ‘Het waait toch niet en er schijnt toch geen zon dus we blijven lekker staan’. Prima pik, wij spelen de eerste helft wel met een schuine wind tegen dachten de Oranje Witte. De wind was namelijk precies op het moment van de tos even gaan liggen.. stilte voor de storm. De wind was namelijk geen onbelangrijke factor vandaag op sportpark Mariënbosch.

De wedstrijd ging van start!

Orion vliegt uit de startblokken en laat direct zijn, niet stil te hebben gezeten in de winterstop. De 1e kans volgt na ongeveer 6minuten. Ketchup geeft een perfect gegeven voorzet op maat richting Johno, die de bal met wat pech op de onderkant van de lat kopt en op de lijn weer het veld in stuitert. Dit had een fantastisch begin moeten/kunnen zijn van de invalspits maar het mocht helaas niet direct baten. Orion probeert vanuit achter rustig op te bouwen aangezien de tegenstanders heeft gekozen om iets terug te zakken en vanaf kopcirkel te gaan druk zetten. T-One heeft het rustig gezien de doelpoging van RKPSC maar kan wel lekker opbouwen via Iep en Bos. Rustig wordt de bal rond gespeeld, op zoek naar een vrije man door de bewegelijke Jesse en Julio op 6 en 8. In de 12e minuut leidt een van deze loopacties, tot een noodgedwongen overtreding van de centrale verdediger van RKPSC op één van onze middenvelders. Stef95 besloot achter de bal te gaan staan, en zeker niet onterecht want hij zit lekker in de wedstrijd. Ontving regelmatig de bal, durfde een actie in te zetten en de voorwaartse pass te kiezen. De zelfverzekerde Stef schoot de bal, maar eindigde vlak (half metertje) langs de Goalie uit Pannerden. Invaller Idriss uit de O19 liet zien, met gemak mee te kunnen komen in het Senioren voetbal. Niet alleen zijn lengte, maar ook zijn inzicht, kracht en trap beheersen de kwaliteiten van een waardig senior speler. Nadat Idriss Iep in had gespeeld en die had gekozen voor de lange bal kwam er een luchtduel van Johno met de evenkleine centrale verdediger. Door een klein elleboogje, won Johno het kopduel en toucheerde hij de bal richting GUAAHAAA. GUA gaf de bal perfect mee aan de doorgelopen Johno, die gemakkelijk de 1-0 kon binnenschuiven in een 1 tegen 1 met de keeper. 1-0. Een kleine tien minuten daarna, kwam daar, één van de eerste keren dat RKPSC in de buurt kwam van Orion keeper T-One. Uiteraard d.m.v. een lange bal werd, de sterke en lange spits bereikt die tot op heden in de broekzak zat van ons centrale duo. Deze wist (voor de eerste en laatste keer) de bal klaar te leggen en uiteindelijk tot scoren te komen. 1-1. In de laatste 20minuten was Orion beter dan haar tegenstander en had het uit moeten lopen naar een 2/3/4-1 voorsprong door gemiste kansen van Ketchup en Johno.

Rust! Tijd voor wissels: 

Mark Bongers (O19-1) voor Iep

Houdeanie voor Stef95

Mark Bongers kreeg in de 2e helft de taak om zijn directe tegenstander (de boomlange spits) uit te schakelen. ‘Ja is goed joh’ eitje voor Mark die minstens net zo lang was als hun spits en elk kopduel wist te winnen en ervoor zorgde dat RKPSC’s Peter Crouch de bal 0x wist aan te raken in de tweede helft. In de 65e minuut wist Julio de bal met een behendig lopje de bal bij Johno te bereiken in de zestienmeter, die de bal in de korte hoek wist raak te koppen. Nummero 2 voor de invallende spitta. Vlak daarna werd Idriss gewist voor Ruben (wederom O19-1) en dat doen we wanneer wij zelf willen. Als Iep wil wisselen vanaf de kant, DAN DOEN WIJ DAT. De bal is gewoon in het spel: Iep schreeuwt een keertje: SCHEIDS WISSEL!! (Hand van een echte trainer). Spel stil en wisselen maar! Tepel verkaste naar linksback, en Ruben kwam op rechtsback. Tepel die bovendien een erg solide pot speelde. Lekker balletje afpakken en weer inleveren en bij vlagen er overheen stomen, lekker maat! 

Dan blijft 2-1 toch spannend, ook al werd RKPSC niet echt gevaarlijk rondom T-One. Op 1 moment na.... een hard schot die T-One zelfs nog bijna klemvast hard, toch moest lossen maar werd afgefloten vanwege gevaarlijk spel. Dit was tevens het laatste gevaar vanuit Pannerden zijde. Door een goede individuele actie van onze spitta, beland de bal op spits en jawel hoor... JESSEEEE! Voor het eerst dit jaar op het scorebord. 3-1, finito en affluiten! 

Man of the Match: Mark Bongers. 

A.s. donderdag treden we aan in Doornenburg om de 2e overwinning van 2020 binnen te slepen. 

2020, ongeslagen! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DVOL 2 – Orion 3

‘Dooivooi slopen'

 Het was een fantastische herfstdag deze 10-11-2019, of zoals ze in pittoreske Oostenrijkse dorpjes zouden zeggen; Kaiserwetter! DVOL uit, of sinds dat ik bij Orion speel voor mij beter bekent als ‘Dooivooi slopen’. Voorafgaand van de wedstrijd vindt altijd het wereldberoemde ontbijt aan de Olmlaan 2 plaats, waarvoor wederom een grote dank aan de familie Bos!

Ruubski had graag met zijn bike over de waalbrug gefietst, maar vanwege wastajje èn een ritje in de Smart voor Tepel die hij hem niet wilde onthouden toch maar waggie gepakt (laatst zelf nog in gereden, een echte beleving). Immeje kon helaas vanwege een kapotte kut-carburateur niet met ander vervoer dan zijn fahrrad komen en sloot zich aan bij de waalbrug bij Iepi en Ketchup die al 10 minuten stonden te wachten om maar zo snel mogelijk de worstenbroodjes soldaat te maken.

Na de vorige nederlaag tegen hetzelfde elftal was het voorafgaand aan de wedstrijd even afwachten of de iepstelling vormen aan zou nemen net als die van het Arsenal van Unai Emery. Door grote afwezigheid van een handvol mooie mannen, vanwege musicals, culturele uitstapjes; zoals het vieren van 30 jaar ‘de val van de Berlijnse muur’ en ‘het fenomeen’ in Barcelona te bewonderen (en nee, dit is niet Maradonnie maar the one and only Lionel ‘the GOAT’ Messi).

Zouden we het met de overgebleven 13 man kunnen doen? Kunnen we wel een elftal op de mat neerzetten waarin alle posities ingevuld zouden kunnen worden? We weten dat Johno een aardig potje kan keepen en dat Jesse een echte valse verdediger is, maar gelukkig verscheen er een ouderwetse Orion3-iepstelling. Kanttekening bij deze opstelling; Juul en Jesse zijn dit seizoen bij een basisplaats nog ongeslagen (Eijden van, J. 2019).

We zouden gaan aantreden met de volgende opstelling:

DM: T-One
LA: Tepel             CV: Iepe & Johno             LA: Immeje
LCM: Julio           RCM: Praten                     CAM: Nigua
LB: Nelis              SP: Flo-Willie                    RB: Stef16

(Op de bank: Za German, Ruubski)

Tijdens het overheerlijke ontbijt merkt T-One nog even op, al kijkend naar de huidige stand in de reserve 2e klasse, dat we ondermaats presenteren. Er worden veel dingen besproken, zoals ‘Druk… is het nieuwe druk’! De psychologische spelletjes die we (blijkbaar) voorheen bij de tegenstander pleegde: Druk is tegenstander op hol laten slaan, door = druk, werden abrupt over boord gegooid. De gevaarlijkste man bij Dooivooi zou de snelle rechtsbuiten moeten zijn (hierover later meer), Johno had maar één taak als Tepel zijn man even kwijt zou zijn: Over de boarding heen trappen! Nigua vroeg nog even of dit de bal of de man betrof, zoals we onze Johno kennen is dit natuurlijk de man Gua!

Het ontbijt zat in de goed gevulde buikjes van de spelers en de overige 200m naar het sportpark van Dooivooi werd per fiets of auto afgelegd. Normaliter probeert Dooivooi al voor de wedstrijd in onze zakken te zitten door de verwarming in kleedkamer 7 op standje sauna te zetten. Ditmaal waren ze dit vergeten, waren de scherpe randjes er nu al af bij de tegenstander?

Even tussendoor een reminder voor de Cluj-potbeheerder. Er mag een tikkie naar de heer N. Gorris voor de grove overtreding van regel #1. Schijten in de kleedkamer = €10,- Cluj-pot.

De wedstrijd:

1e helft
Orion begint sterk en heeft meteen in de gaten dat alleen de nummer 2 van Dooivooi durft op te bouwen. Rest lekker vrij laten, energie sparen voor de buitenspelers, laat het middenveld maar lekker vuile meters maken.

In de 7e minuut wordt Stef na een actie neergehaald aan de rechterkant. De vrije trap die van zijn schoen komt, komt heerlijk voor. Johno knikt de bal net voorlangs en gaat via een verdediger achter. Stef heeft een heerlijk gevoel overgehouden aan zijn fluwelen trap daarvoor. Varianjje #1 wordt over het veld gescandeerd. Dooivooi compleet in verwarring, Stef legt wederom een pareltje neer en onze spitta Flo-Willie kopt de bal heerlijk in de rechterkruis. Lekker! 0-1.

Johno grijpt 2x goed in, nadat de inderdaad gevaarlijke rechtsbuiten 2x aan de greep van Tepel weet te ontsnappen. Door zijn slidings vliegt de bal ver over de boarding, man zit er niet bij Johno à €2,- Cluj-pot.

Na een kwartier weet DVOL weer de rechtsbuiten te bedienen, zijn goede voorzet weet de aanvoerder vrij voor de goal te zetten. Helaas voor hem is het kunstgrasveld op plekken vernieuwd en zat ergens een polletje, hierdoor schiet hij de bal voor open goal op een afstand van zo’n 4 meter keihard over.

Gedurende de wedstrijd wordt DVOL sterker, er volgen veel corners die allemaal vakkundig door onze katachtige doelman worden verlengt. Jesse moet veel vuile meters maken wordt opgemerkt in de dug-out, de bank probeert de oranje-witten erdoorheen te slepen, want DVOL blijft maar beter worden. In de 31e minuut krijgt DVOL wederom een corner. De bal wordt voor de goal geslingerd en een speler van DVOL moet zijn matige eerste aanname ondersteunen met zijn handen. Dat deze man een fijne hand-voet coördinatie heeft mag gezegd worden, want hij legt de bal panklaar voor zichzelf met de handjes, waarna hij de bal van dichtbij kan binnentikken. Alles en iedereen die Orion een warm hart toedraagt protesteert bij de scheidsrechter, die toegeeft dat hij misschien de VAR nodig heeft, maar bij ontbreken hiervan de goal moet goedkeuren. Helaas 1-1.

In de 35e minuut laat Orion zien dat 1x in de week trainen zat is. De oefenstof die hier behandelt wordt, wordt meteen in de praktijk gebracht. Waar trainer Nigua een Tchouk gebruikte om volleys te trainen neemt Jesse genoeg met een bal die voor zijn voeten stuitert. Helaas gaat deze bal een paar meter naast. Leuk om te zien dat iedereen de trainingen meeneemt in de wedstrijd.

In de 39e minuut breken Nelis, Flo en Nigua uit. Flo is erg sociaal en geeft de bal aan Nigua, terwijl voor de wedstrijd werd opgemerkt dat we meer zoals Senegal moeten zijn. Rammen vanaf de 16. Helaas zit er in het schot van Nigua geen venijn en kan de keeper de bal rustig naast laten gaan.

In de 42e minuut breekt Nelis weer door. Immeje heeft aan het begin van het seizoen het 2e paar schoenen van Nelis overgenomen. Kleine inside information, in deze schoenen zit extra snelheid. Nadat Nelis naar de buitenkant wordt gedreven sprint immeje volle bak naar de 1e paal. De voorzet die erop volgt lijkt aan te komen bij de op snelheid gekomen Immeje, maar deze wordt onreglementair in de rug geduwd. Er is maar één beslissing die de scheids kan nemen, STRAFSCHOP! Helaas zit onze vaste strafschopnemer met zijn cojjones aan de cerveza in Barcelona. Verwarde gezichten van de oranje witten kijken elkaar aan. Neem jij hem? NEE!, Neem jij hem? Van achteruit wordt er door Iep geroepen naar Nelis dat hij aan zijn dubbele cijfers moet werken. Je hebt gelijk Iep, ik moet me vermannen. Ik leg de bal op de stip en er gaat van alles door me heen, links/ rechts/ panenka, wat gaat het worden? Vanaf de zijkant houdt de reporter het bijna niet meer; ‘Het is hartstikke spannend…… JAAAA! Dwars door het midden’. Nelis op het lijstje, 1-2!

Kort na de 1-2 fluit de arbiter voor de thee.

Voor de deur van de kleedkamer wordt er nog even opgemerkt door Jesse dat hij ‘kapot veel vieze meters’ heeft gemaakt. Ik heb daar in tegen het gevoel alsof ik nog geen stap gezet heb…

2e helft
Immeje blijft in de kleedkamer achter en wordt vervangen door de reporter van de 1e helft, Ruubski pegel. Waarin het nog overzichtelijk was voor mij om het verslag tot nu toe te schrijven (10 spraakberichten van Ruubski) kreeg ik al stress voor de 2e helft. Na afloop van de wedstrijd stonden er 28 spraakberichtjes klaar van Pieje L. Bedankt Pieje! Hieronder een samenvatting hiervan.

Na rust wordt er flink gas gegeven. Er volgen een aantal kansjes voor Orion, helaas zonder resultaat.

Onze 2e bankzitter en tevens laatste wisselmogelijkheid, Za German, heeft even moeite waar hij nou precies moet gaan warmlopen. Immeje geeft hem een paar aanwijzingen waarna onze favoriete Duitser zich klaar kan maken voor zijn rentree.

Er volgt een mooie pot met kansen voor beide ploegen. Er is veel werklust, wat niet altijd de schoonheidspreis verdient, maar het is een leuke pot om te aanschouwen. T-One behoedt ons ondertussen nog een paar keer voor de gelijkmaker. Het kan alle kanten op.

In de 68e minuut verlaat onze Stef, aangever van het 1e doelpunt, het veld voor Zatatatatataaaaa. Goede pot Stef en fijn om je weer binnen de lijnen te zien Za!

Een bizar moment in de 70e minuut, de nummer 8 van Dooivooi kan de bal, na wederom een actie van de snelle rechtsbuiten, voor open goal binnenschieten. MAAR! Wij hebben de reet van Iep! In eerste instantie lijkt dit een gemiddelde bil, maar hoe hij deze betreffende bal blokte met zijn reet is ongekend. De bal was zelfs een paar seconden zoek, waarna Iepi al liggend de bal weg kon werken. Fantastisch moment, de score blijft 1-2.

Een paar minuten hierna komt DVOL er weer door. T-One stond even naast zijn doel te zwerven, maar gelukkig stond Ruubski er nog die de bal bij de 2e paal tot corner kon verwerken.

In de 78e minuut doet zich misschien wel het mooiste moment van de wedstrijd zich voor, al zeg ik het zelf. Zo sluw als een gelaarsde kat doorziet Nelis een pass van één van de centrale verdedigers van DVOL. De bal wordt op zo’n 40 meter van de goal in de voeten van Nelis gespeelt. Er hoeft geen seconde nagedacht te worden, 1x klaarleggen voor het rechter pootje en uithalen! De bal lijkt 10 minuten onderweg, waarna hij over de ver-uit-zijn-goal-staande keeper heen wordt getorpedeerd. 1-3 heerlijk! Orion is in extase, maar wordt door Iep terecht behoedt voor de laksheid die er niet in moet gaan sluipen. Nigua krijgt net als Praten in de eerste helft een mogelijkheid tot een volly, is de trainer meester van zijn eigen oefening? Hij neemt de bal op de slof richting de weer ver-uit-zijn-goal-staande keeper, maar schiet de bal zon 10 meter naast. Meteen daarop wordt advies gevraagd bij Nelis, het antwoord: Gewoon doen..

Waar Iep ons 2 minuten geleden nog behoedde voor laksheid volgde er een prachtige voorzet van de aanvoerder van DVOL, deze voorzet wordt tegendraads binnengetikt. Aiiii, 2-3, het zal toch niet?!

Orion laat zich hierna niet gek maken, ze gaan door met aanvallen. Dit resulteert in een hard schot van Nelis die op centimeters na de linker kruising mist. Toegegeven, ik mikte op rechts mannen…

In de 88e minuut krijgt DVOL een vrije trap aan de linker kant. De bal wordt direct op goal geschoten en T-One moet grabbelen naar de bal. Een speler van DVOL loopt T-One in de rug, waardoor hij valt. Een andere speler van DVOL werkt hierna de bal tegen de touwen. Heel even schrikt iedereen van Orion, maar gelukkig is er de scheidsrechter die dit keer niet de VAR nodig heeft. Doelpunt afgekeurd, stand blijft 2-3.

In de 90e minuut krijgt DVOL nog 2 corners. Immeje probeert als grensrechter de scheids nog te overtuigen dat de 2e corner een doeltrap had moeten zijn, maar helaas kent de scheidsrechter een corner toe aan DVOL. Gelukkig hebben wij, zoals de commentator aangeeft, onze bonkige verdediger die er altijd met zijn kop tussen zit, zodat de bal weggewerkt kan worden.

Kort hierna fluit de scheidsrechter af en is de ontlading groot bij de oranje witten die hun 2e overwinning kunnen bijschrijven. Klasse pot mannen!

In een interview na de wedstrijd met een hijgende Ruubski pegel geeft hij aan dat Orion heel sterk begon, maar dat naar mate de wedstrijd vorderde DVOL sterker werd. Het was een mooie wedstrijd waarin er veel strijd geleverd werd. Er mag gezegd worden dat dit een ware teamprestatie is, iedereen heeft op zijn tanden gelopen. Mooie woorden van een groot voetballer.

In de kleedkamer volgde nog een mooi moment toen Tepel zich afvroeg wie nou eigenlijk die snelle buitenspeler was. Je had hem in je zak Tepel, lekker maat!

‘Dooivooi uut’ gesloopt en 3 punten voor de Orion3 legendes.

Man of the – Praten (Bedankt voor de vuile meters Jesse)

Ketchup

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FC Eibergen 2 – Orion 3

'Orion 3: The World’s Greatest' 

Op zaterdag -geen kanneje- 24 augustus was het dan zover, mijn allerlaatste wedstrijd voor Orion 3.

Een mooie club en een nog mooier team.

 Alvorens ik overga tot het wedstrijdverslag waar, door de nodige drankjes en dito super kleine befjes weinig meer van is blijven hangen, even een terugblik van ‘mijn’ voorbije seizoenen.

Het begon allemaal bij Orion 2, die destijds onder de bezielende leiding stond van John Leander ‘kaal van onder’.

Een seizoen waar we echt belachelijk vroeg op moesten staan en ook nog eens heel lang in de auto moesten zitten alvorens wij überhaupt op het veld stonden.

In dit seizoen heb ik veel geleerd, waarbij er één ding in mijn geheugen is gegrift namelijk; sentrum dig, aldus John.

Na één seizoen had ik eigenlijk wel genoeg geleerd en wilde ik vooral veel gezelligheid en weinig trainer.

De transfer werd afgerond en Orion 4 moest het worden.

In die tijd werd poep nog met lange OE geschreven, hadden wij helden als Matties op kunstgrasschoenen en moest er zelfs in een camper omgekleed worden om op tijd op het veld te verschijnen - In één woord heerlijk -

 In de seizoenen die daarop volgenden deden wij leuk mee in de 3e klasse en haalden wij met enige regelmaat een nieuwe boombox (#boomboxtekoop#jopie#goeieprijs) en natuurlijk de nacompetitie waar wij vervolgens genaaid werden.

 In het seizoen 2016- 2017 was het dan zover, we werden kampioen (ZOVEEL KAMPIOEN).

Die dag liep iedereen met de feesmuss (Jesse - 9 mei 2017 ) op en hebben wij ons op de platte wagen en in de stad bijzonder goed gedragen.

 De 2 seizoenen erop hebben wij ons prima gehandhaafd in de 2e klasse en had ik het officieuze einde op 16 mei jl., beter bekend als mijn laatste training.

Zoals wel vaker haalde ik op deze laatste donderdag de sleutel op en zat het voltallige team al te gniffelen in het donker.

 Ook die avond genoten van dit heerlijke team met deze mooie mannen.

 Nu over tot de orde van de dag, een heel kort wedstrijdverslag.

Orion krijgt na een wat onwennig begin de wedstrijd al snel onder controle wat in de 25e min resulteert in de 1-0 voor Orion. Doelpuntenmaker Niqua.

De aanvoerder zag het doelpunt en zag dat het goed was.

Orion is  vooral bijzonder weinig in de problemen geweest en de spits (aka de ex-lover van) zat gewoon in de binnenzak van het centrale duo.

De laatste minuten in het oranje-wit braken aan en de scheids floot voor de rust.

 In de tweede helft wissel ik van team en draag ik de kleuren van mijn nieuwe club FC Eibergen.

Helaas moet ik met lede ogen toezien hoe goed onze tegenstander is Ã°ÂÂÂÂÂÃÃÂÂÂÂÃÂÂÃÂÂÃÂÂÂÂÃ