Voorbeschouwing Voorwaarts Twello 1 - Orion 1

Door Michiel Kompier 25 oktober 2019

De eerste helft kreeg Orion een groot aantal kansen tegen De Zweef, maar die werden niet benut. Het spelbeeld was rommelig en echt tevreden konden we in de rust dus niet zijn. Na rust zag het er een stuk beter uit, Orion was overal de baas op het veld en wist vier keer het net te vinden. Vooral de derde en vierde treffer, resultaat van in hoog tempo uitgevoerd combinatievoetbal, waren van grote kwaliteit.

Zaak is nu niet te verslappen en goed voorbereid en uitgerust aan de volgende uitdaging te beginnen: Voorwaarts uit Twello.De thuisploeg was twee jaar geleden nog een geduchte tegenstander in de tweede klasse (uit en thuis gelijk als ik het me goed herinner). Afgelopen seizoen werd dezelfde ontwikkeling doorgemaakt als Orion, maar dan in de andere oostelijke tweede klas. Voorwaarts werd dus ook kampioen en promoveerde. De start van Voorwaarts in de eerste klasse is vooralsnog wat stroever dan verwacht, maar Voorwaarts wordt door Orion gezien als een zware tegenstander. We gaan zondag zien of Orion de lijn van de laatste weken kan door trekken en hopen dat veel Orion-supporters eveneens de reis naar De Laene zullen maken! 

Wie zondag dichter bij huis naar een goed Orion team wil kijken: Orion 2 (mannen, 11.30 uur) ontvangt DVC'26 2, en Orion 1 (vrouwen) ontvangt Prinses Irene 1 (12 uur). Vrouwen 1 zijn druk zondag want ze verzorgen ook de Halloween party, aanbevolen en vanaf 16 uur in ons clubhuis!