Voorbeschouwing TOGB 1 - Orion 1 (+live stream)

Door Michiel Kompier 2 oktober 2020

Het lijkt door alle corona-ontwikkelingen al weer lang geleden maar het is pas 5 dagen terug dat Orion met 3-1 won van Nuenen. Orion combineerde een goede eerste helft met een redelijke tweede. Nuenen speelde de hele wedstrijd geconcentreerd en bleef 90 minuten lang als team spelen en gericht op een resultaat. Complimenten daarvoor. De kersen op de taart kwamen van onze doelpuntenmakers: Sam en Noud scoorden op fraaie wijze, zie de beelden op onze website.

Inmiddels houdt COVID de samenleving en dus ook het amateurvoetbal in een steeds steviger greep. Steeds meer wedstrijden vallen uit, maar wij ontspringen ondanks een aantal testen hier en daar vooralsnog de dans. Zondag gaan we naar Berkel Rodenrijs waar TOGB ons opwacht en buiten spelers en staf niemand binnen de hekken kan laten. Op grond van wat we weten van TOGB wordt dit een boeiende krachtmeting, zondag rond 16 uur weten we meer. 

Live stream: goed nieuws voor de thuisblijvende supporters; TOGB heeft een live stream beschikbaar gemaakt voor de wedstrijd. Bekijk om 14.00 uur hier de wedstrijd via deze link