Voorbeschouwing Quick 1888 1 - Orion 1

Door Michiel Kompier 17 mei 2019

De uitwedstrijd tegen Vorden zorgde voor een fikse kater. Ondanks dat ons veldspel te wensen overliet kregen we een rits kansen om 'u' tegen te zeggen. Maar scoren deden we niet en Vorden deed dat dus wel. Gedane zaken nemen geen keer, zondag krijgen we op de Dennen een nieuwe mogelijkheid. Gelukkig is Niels Weeink (foto) weer speelgerechtigd. Niels ging in beroep tegen zijn veldverwijzing, miste daardoor wel de wedstrijd in Vorden, maar de door ons opgestuurde filmbeelden hebben de KNVB doen besluiten hem verder vrij te spreken. Voor Quick staat er zondag -behoudens de spreekwoordelijke eer- niet heel veel op het spel. Quick kan zondag vrijuit voetballen en Orion heeft de punten hard nodig, het belooft dus niet alleen mooi weer maar ook een boeiende krachtmeting te worden. Orion weet zich dit jaar vaak gesteund door flink wat supporters, en het zou mooi zijn als dat ook zondag bij deze derby weer het geval is. Zie ook de fiets-oproep van Louis van Hal elders op deze site, maar u mag ook te voet, met de auto of het openbaar vervoer komen. Dan nog de complimenten voor Orion O19, Orion 2 en Orion Vrouwen 1, die elk afgelopen weekend een knappe overwinning behaalde. We wensen de bovengenoemde, maar natuurlijk ook alle andere teams veel spelplezier en succes aanstaande zaterdag en zondag. En tenslotte wil ik graag Orion 5 feliciteren met het tweede kampioenschap op rij, volgend seizoen is dit 'all star' team in de reserve tweede klasse te bewonderen. Tot zondag!