Voorbeschouwing Orion 1 - Nuenen 1

Door Michiel Kompier 25 november 2023

Afgelopen zondag speelde Orion een matige wedstrijd tegen Kruisland en de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de puntendeling terecht was. Woensdag was de bekerwedstrijd tegen SDVB en dat zag er een stuk beter uit, zo is ook in de samenvatting op deze website te zien. Orion trok uiteindelijk aan het langste eind met een 3-1 overwinning.

Morgen staat de belangrijke wedstrijd tegen Nuenen op het programma. Dat betekent tegelijkertijd het weerzien met oud-jeugd-en-eerste elftal speler Sander Tax. Aan Sander hebben we hier alleen maar goede herinneringen: een beweeglijke en technisch goed onderlegde middenvelder met een goede mentaliteit. Na zijn studie in Eindhoven speelt Sander nu weer op het niveau waar hij gezien zijn kwaliteiten thuishoort.

Orion kampt nog steeds met blessures maar de vervangers doen het goed, dus morgen staat er weer een goed elftal op Marienbosch. Laten we hopen dat niet alleen het weerzien met Sander plezierig is maar ook dat de punten in Nijmegen blijven.

Komt dat zien, morgen om 14 uur.