Voorbeschouwing Orion 1 - Eendracht '30 1

Door Michiel Kompier 20 april 2019

Orion speelde een redelijke eerste helft en een goede tweede helft tegen DCS, maar verzuimde de wedstrijd te beslissen toen het terecht op op 1-2 was gekomen. En zo kon het onverwacht toch nog 2-2 worden.

Jammer en weer op naar de volgende wedstrijd, thuis tegen Eendracht uit Mook. Nog niet zo lang geleden wonnen we daar in een bizarre wedstrijd waarin de wind de grootste tegenstander was van beide ploegen. Op tweede paasdag zal het weer een stuk beter zijn. Ook Eendracht heeft de punten hard nodig want ook onderin deze klasse is het dringen geblazen. Bij die puntenjacht kan onze tegenstander weer beschikken over aanvaller en topscorer Carlito de Zeeuw, terug van een schorsing. Bij Orion is sterkhouder Jevrin Nunez weer inzetbaar, nu het gips om zijn hand is verwijderd. Als u maandag u wat eerder op het terras bij Orion wilt melden dan kan dat. Orion 2 speelt namelijk thuis tegen Longa uit Lichtenvoorde. De wedstrijd van Sastro en zijn mannen begint om 11.30 uur.

Het belooft maandag een prachtige zomerdag te worden, en dat is het goed toeven op het Orion-terras, voor, tijdens en ook na de wedstrijd. We hopen dat veel supporters de moeite zullen nemen om Orion thuis te ondersteunen, de scheids brengt om 14 uur de bal aan het rollen.