Voorbeschouwing Orion 1 -Achilles Veen 1

Door Michiel Kompier 9 februari 2024

Het is een drukke voetbalweek voor Orion 1. Afgelopen zondag werd in een goede wedstrijd met 2-0 gewonnen van Best Vooruit. Aldus werd revanche genomen voor de uitnederlaag, destijds op een snikhete zondagmiddag. Woensdag opnieuw een leuke bekerwedstrijd tegen RKHVV dat een prima elftal heeft. In blessuretijd leek Orion de winnende treffer te maken, maar het werd toch nog 3-3 en RKHVV won vervolgens met strafschoppen. We wensen de Huissenaren alle succes in het vervolg van het bekertoernooi. Carnavalszaterdag is er de inhaalwedstrijd tegen Achilles Veen. Achilles heeft een sterke selectie en is een heel volwassen ploeg. Orion zal opnieuw diep moeten gaan voor een goed resultaat. Alle voortekenen dus voor een mooie wedstrijd zaterdag. De aanvang is om 14 uur en u bent van harte welkom op Marienbosch!