Voorbeschouwing Nuenen 1 - Orion 1

Door Michiel Kompier 11 mei 2024

Kruisland pakte afgelopen zondag de laatste strohalm en nam drie punten mee naar Brabant. Orion stond erbij en keer er naar, het was heel matig en teleurstellend wat de thuisclub liet zien. Daar kwam nog een vervelende schouderblessure van Mitchell bij, namens iedereen bij Orion wensen we onze centrale verdediger een goed herstel toe.

Donderdag is er niet getraind maar was er het traditionele Marnix van Heusdentoernooi op Marienbosch. De organisatie verdient een groot compliment voor de vlekkeloze wijze waarop de dag verliep, het was erg druk en gezellig op en rond de velden en de tent.

Zondag is Nuenen onze gastheer, Nuenen is een stabiele middenmoter in de vierde divisie en een club met een fraaie accommodatie. Nuenen is ook een tegenstander die Orion wel ligt, al was dat niet zo in de thuiswedstrijd dit seizoen die op een knullige manier verloren ging. Orion zal de rug moeten rechten na twee opeenvolgende nederlagen en of dat lukt weten we zondagmiddag rond 16.30 uur. Het zou mooi zijn als op deze zomerse dag flink wat Orion-supporters ons komen steunen.

En zet ook in uw agenda: zaterdag 18 mei. Dan speelt Orion om 18 uur haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2023-2024 tegen Nemelaer. De wedstrijd is op zaterdag omdat in de twee laatste competitieronden alle wedstrijden op hetzelfde tijdstip zijn. Na afloop is er een groot eind-van-het-seizoen feest voor alle leden en supporters in de tent en zal uiteraard ook stil worden gestaan bij het aanstaand afscheid van hoofdtrainer Jeroen van Haaren.