Voorbeschouwing Juliana 1- Orion 1

Door Michiel Kompier 9 september 2022

Na een vlot begin waarin het niet lukte om te scoren had Orion nogal wat moeite met Silvolde. De Achterhoekers wisten Orion aan het einde van de tweede helft achteruit te dringen maar slaagden er niet in de gelijkmaker te produceren. En zo bleek de treffer van Ischa drie punten waard.

Deze week hebben we goed kunnen trainen en zondag gaan we naar onze buren in Malden. Juliana zal erop gebrand zijn om zich te revancheren voor de onverwachte nederlaag tegen Longa. En ook Orion verheugt zich op de derby. Deze biedt tegelijkertijd een weerzien met Mitchell die deze zomer de overstap maakte naar Juliana. Beide ploegen hebben toch al weinig geheimen voor elkaar en het belooft zondag een mooie krachtmeting te worden. Kom onze jongens steunen, de scheidsrechter brengt om 14 uur de bal aan het rollen.

En dan nog even een bericht over onze O19 die afgelopen zaterdag debuteerde in de landelijke eerste divisie. In een leuke wedstrijd werd het eerste punt bijgeschreven (2-2). Liefhebbers van junioren-voetbal op (top) landelijk niveau raad ik aan eens bij dit team te gaan kijken. 

Tot slot veel voetbalplezier en punten toegewenst aan al onze Orion teams.