Voorbeschouwing: HVCH 1 - Orion 1 (m)

Door Michiel Kompier 26 januari 2024

Een week geleden lag er zoveel sneeuw op de velden dat voetballen niet mogelijk was. De thuiswedstrijd tegen Achilles Veen, tegelijkertijd de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft, ging dus niet door. Aanstaande zondag is HVCH onze gastheer. Orion heeft nog wat recht te zetten na de thuiswedstrijd tegen de ploeg uit Heesch. Die ging namelijk verloren en dat was niet nodig. Goed nieuws is dat Noud Jilesen na een lange blessureperiode weer aansluit en ook Frenk Wouterse mag weer met de groep gaan trainen. Hopelijk geldt dan binnenkort ook voor Sid en Sjoerd, die beiden met een hardnekkige blessure kampen. De wedstrijd tegen HVCH begint zondag om 14.30 uur, het is een belangrijke wedtrijd voor beide ploegen dus het zou mooi zijn als er veel supporters naar Heesch komen. Daar is het trouwens na afloop ook altijd goed toeven, maar toch net wat beter als de punten mee naar Nijmegen gaan.