Voorbeschouwing Eendracht 1 - Orion 1

Door Michiel Kompier 30 november 2018

Na de zevenklapper tegen Vorden zetten DUNO afgelopen woensdag Orion weer met beide beentjes op de grond. Met soms ragfijn combinatiespel liet DUNO zien dat er echt wel verschil is tussen top tweede klas en hoofdklasse. Al met al een nuttige partij voetbal maar wel met een tegenvaller: keeper Michiel Kok raakte geblesseerd aan zijn knie. Pim verving hem uitstekend maar de spoeling onder de lat wordt wel wat dun.

Zondag gaan we op bezoek bij Eendracht in Mook. De thuisploeg heeft wat moeite gehad om te acclimatiseren, maar voelt zich inmiddels thuis in deze afdeling. Na de stroeve start worden de punten tegenwoordig vlot bijgeschreven. In de voorbereiding had Orion niet zoveel moeite met de ploeg uit Mook, maar we kunnen er vergif op innemen dat Eendracht zich nu heel anders zal willen presenteren. Een pittige krachtmeting wordt dus voorzien en het zou fijn zijn als onze supporters net zoveel steun bieden als afgelopen zondag, dank nog daarvoor! Aanvang in Mook: 14 uur.

In de schaduw van Orion 1 boekte Orion 2 een fraaie overwinning tegen De Zweef, de ploeg is stilletjes opgeklommen naar de derde plaats. De verschillen zijn echter klein, zaak is nu wat stabieler te (blijven) presteren, om te beginnen zondag uit bij Longa.

Vrouwen 1 is weer eens toe aan een driepunter: hopelijk lukt dat zondag, thuis om 12 uur tegen HRC'14.

En de O19 (zaterdag thuis om 14.45 uur tegen SML), en O17 (om 12.30 uur thuis tegen Gemert) kunnen de punten en uw steun ook goed gebruiken.