Voorbeschouwing Dongen 1 - Orion 1 (m)

Door Michiel Kompier 16 februari 2024

Orion kon tegen Achilles Veen uiteindelijk niet de energie brengen zoals de voorgaande wedstrijden wel lukte, blijkbaar hadden de wedstrijden tegen Best Vooruit en RKHVV net wat teveel gevergd. Desalniettemin had de wedstrijd zeker een punt kunnen opleveren. En zo ging Achilles Veen goedgemutst het caranaval-weekend tegemoet. Deze week geen midweekse wedstrijd maar een normale trainingsweek en zondag op weg naar Dongen. Dongen maakte in onze thuiswedstrijd een goede en vaardige indruk en is inmiddels een van de kanshebbers op de titel. Voor Orion dus een mogelijkheid om te laten zien dat we inmiddels een stuk verder zijn dan ten tijde van het eerste treffen met Dongen. Kom onze mannen steunen, de wedstrijd begint om 14 uur.