Voetbalkamp

Door Lars vd Broek 30 juni 2020

Beste allemaal,

Nadat het meikamp dit jaar niet door heeft kunnen gaan, zijn wij erg blij jullie mee te kunnen delen dat de zomereditie wél door kan gaan!

Het kamp zal er wel wat anders uit gaan zien dan voorgaande jaren in verban met de coronamaatregelen waaraan wij ons zullen moeten houden. Uiteraard zullen wij al deze maatregelen volgen en houden wij ons aan het voorgeschreven zomerkamp protocol van het RIVM. Deze is te vinden op de site van het RIVM onder de naam ''PROTOCOL OP KAMP - Protocol zomerkampen voor kinderen tot en met 12 jaar in 2020''.
Een belangrijk punt in het protocol is de leeftijdsgrens tot en met 12 jaar. Vanaf 13 jaar geldt er een ander protocol en vooralsnog zijn deze protocollen lastig te combineren. Helaas hebben wij er daarom voor gekozen om de aanmeldingen alleen open te zetten voor kinderen tot en met 12 jaar. Mocht dit nog veranderen in de komende periode, dan houden wij jullie hiervan op de hoogte.

Ondanks alle maatregelen gaan wij er alles aan doen om er weer een fantastische week van te maken. Het kamp zal dit jaar plaatsvinden van maandag 17 augustus tot en met vrijdag 21 augustus. De tijden zullen gelijk zijn aan die van eerdere kampen, van half negen tot vier uur, met uitzondering van de woensdag, die van half negen tot half twee is. Aanvullende informatie met betrekking tot de invulling van de kamp maatregelen, zal worden verstrekt in een uitgebreide mail begin augustus.

Wil jij erbij zijn? Geef je dan snel op via onderstaande link!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSddRVR0kKFCs8awYsY19-PJo1_A9lsGY8PMr1izZNfGCWLBUA/formResponse