Trainingsstage jeugdselectie

Door Anne Duis 11 februari 2024

Wil je in het seizoen 2024-2025 voetballen in één van de jeugdselectieteams van Orion? Meld je dan nú aan voor een trainingsstage!

De trainingen zijn bedoeld voor niet-leden (jongens en meiden, veldspelers en keepers, niveau eerste klasse en hoger) in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar. Onze trainers willen je helpen om zo goed mogelijk te leren voetballen. Motivatie, plezier en doorzettingsvermogen in het spel gaan bij Orion goed samen.

Wat houdt een trainingsstage in?

Je traint in de periode februari tot en met mei - afhankelijk van je niveau - enkele keren mee met één van onze jeugd(selectie)teams. Na afloop van de stageperiode wordt in overleg met trainer, speler en ouders bepaald hoe een vervolg er uit gaat zien.

Ook talentvolle meiden zijn welkom bij Orion! Je kunt - o.a. afhankelijk van het niveau en voorkeur van de speelster - meespelen in één van de (JO) selectieteams, in een gemengd basisteam of in één van de meidenteams.

Over Orion:

Orion is met circa 1500 leden de grootste amateurvoetbalvereniging in Nijmegen. Sportiviteit, respect en voetbalontwikkeling staan bij Orion hoog in het vaandel.

Nederland kent circa 2900 amateurclubs. Orion staat momenteel op de 46e plaats in de top 200 van best presterende Nederlandse Amateurvoetbalverenigingen. Kijken we alleen naar de jeugdopleiding dan staat Orion landelijk op plaats 52. Orion is de hoogst genoteerde Nijmeegse club in deze lijsten.

Orion is een samenwerkingspartner van NEC en is gecertificeerd KNVB lokale jeugdopleiding. Het eerste elftal mannen speelt in de Vierde Divisie (zondag) met hoofdzakelijk spelers afkomstig uit de eigen jeugdopleiding. Vrouwen 1 draait bovenin mee in de Hoofdklasse zondag.

Aanmelden kan via onderstaande link:
Aanmelden stagetrainingen Orion >