Trainingsstage jeugdselectie

Door Anne Duis 23 mei 2023

UPDATE 19-5: we zoeken op dit moment vooral nog versterking voor de JO17-1 en JO19-1 (minimaal hoofdklasse niveau).

Wil je volgend seizoen voetballen in één van de jeugdselectieteams van Orion? Meld je dan nu aan voor een trainingsstage!

De trainingen zijn bedoeld voor niet-leden (jongens en meiden, veldspelers en keepers, niveau eerste klasse en hoger) in de leeftijd van 9 t/m 18 jaar. Onze trainers willen je helpen om zo goed mogelijk te leren voetballen. Motivatie, plezier en doorzettingsvermogen in het spel gaan bij Orion goed samen.  

Wat houdt een trainingsstage in?

Je traint in de periode februari tot en met mei drie keer mee met één van onze jeugdselectieteams. Na afloop van de stageperiode wordt in overleg met trainer, speler en ouders bepaald hoe een vervolg er uit gaat zien.

Onze selectieteams t/m JO14 spelen momenteel op hoofdklasse niveau. Vanaf JO15 spelen onze teams op divisieniveau. Onze JO19-1 speelt momenteel in de Eerste Divisie. Het is onze ambitie om ook de JO13-1 en JO14-1 de komende jaren op divisieniveau te laten voetballen.

Ook talentvolle meiden zijn welkom bij Orion! Je kunt meespelen in één van de (jongens-) selectieteams, in een gemengd team of in één van de meidenteams. Onze MO13-1en MO15-1 zijn zojuist gepromoveerd naar de eerste klasse en onze MO17-1 en MO20-1 spelen in de hoofdklasse.

Over Orion:

Orion is met circa 1500 leden de grootste amateurvoetbalvereniging in Nijmegen. Orion staat momenteel op de 42e plaats in de top 200 van best presterende Nederlandse Amateurvoetbalverenigingen. Orion is daarmee de hoogst genoteerde Nijmeegse club.

Orion is een samenwerkingspartner van NEC en is gecertificeerd KNVB lokale jeugdopleiding. Het eerste elftal mannen speelt in de Vierde Divisie (zondag) met hoofdzakelijk spelers afkomstig uit de eigen jeugdopleiding. Vrouwen 1 draait mee bovenin de Eerste Klasse zondag.

Aanmelden kan via onderstaande link:
Aanmelden stagetrainingen Orion >