Trainingsschema 2021/2022 (versie 3)

Door Tom Smit 11 augustus 2021

Beste Orionist(e),

Hierbij de vierde versie van het trainingsschema *

Ook dit seizoen is Job er weer in geslaagd om een doortimmerd trainingsschema in elkaar te zetten. Uiteraard kunnen we niet iedere wens vervullen maar over de gehele linie genomen kunnen we hiermee heel goed uit de voeten.

Door de Technische Commissie is de wens uitgesproken om Heren 1 O23 en O19 sterk met elkaar te verbinden. Datzelfde geldt ook Vrouwen 1, 2 en 3. Verder willen we veld 4 wat gerichter gaan gebruiken op de donderdag. We blijken toch regelmatig ook nog op gras tegen tegenstanders te moeten voetballen. Dat stelt andere eisen en gras voelt ook anders dan kunstgras met een bal. Dus op donderdag zal er wisselend worden geoefend op veld 4. We gebruiken veld 4 zo minimaal mogelijk om dat veld bespeelbaar te houden. Er zal dus nog een schema worden opgesteld om te regelen wie er waar speelt als dat veld 4 door regen etc niet bespeelbaar mocht zijn. Soms zullen ook Heren 1 en Vrouwen 1 daarvan gebruik willen maken. Dan wordt er gewisseld uiteraard.

Job is aan zijn laatste seizoen bezig met het opstellen van het Trainingsschema. Wij als bestuur danken hem zeer voor de werkelijk bewonderenswaardige manier en het geduld waarmee hij al die jaren dit werk heeft gedaan. Hij is van plan om ons in februari nog een “ Ultiem Perfect Raamwerk”  voor dat schema te overhandigen waarmee wij tot in lengte van jaren kunnen werken . We kijken daar naar uit maar bedanken hem nu al zeer!”

Tom Smit
Voorzitter

Mochten er nog teams zijn die zich niet op de lijst terug vinden: graag contact via job.vianen@hotmail.com

* indien deze link niet meer werkt, is het trainingsschema vernieuwd. Ga naar de downloads-pagina voor de meest actuele versie van het trainingsschema.