SV Orion MeidenZomer

Door Communicatiecommissie 7 juli 2021

Girls just want to have fun'.... en Fun beloven we weer bij de tweede editie van de SV Orion Meidenzomer! Sporten, kletsen, lachen, je fit en fijn voelen. Samen met SV Orion en INISI ICT zorgt de Flowsmederij in de laatste week van de zomervakantie voor leuke activiteiten voor meiden uit Nijmegen en omgeving.

Dit jaar valt dit tegelijk met het SV Orion voetbalkamp voor de jongere jeugd. Een en al gezelligheid dus.

Wil je andere meiden ontmoeten? Wil je weer met je vriendinnen samen bezig zijn aan het einde van de zomervakantie? Wil je kennis maken met voetbal? Wil je nog even goed voorbereiden op de nieuwe seizoenstart? Dan is de SV Orion Meidenzomer iets voor jou!

We werken in een klein team van maximaal 20 deelnemers (minimaal 10).

Voor ons is voetbal meer dan voetbaltechnische en tactische vaardigheden. In de SV Orion MeidenZomer ontwikkel je ook je emotionele, sociale en mentale vaardigheden. Deze kun je ook naast het voetbal op bijvoorbeeld school gebruiken.

Op SV Orion Meidenzomer laten we je via speciale clinics ervaren hoe jij je kan ontwikkelen tot een complete voetbalster.

Iedere dag heeft een eigen onderwerp. We gebruiken verschillende voetbal- en andere sportvormen zodat jij kan groeien naar een complete voetbalster.

Voor: Meiden 12-17 jaar (MO15/ MO 17)
Wanneer
: Maandag 23 tot en met vrijdag 27 augustus 2021
10.30 - 13.00 uur (+ knallende toegift vrijdag 17.30 - 19.00 uur)
Prijs
: € 90 inclusief shirt of bal
Aanmeldenwww.meidenzomer.nl