Super cool: F-kamp met overnachting!

Door F-Kamp Commissie 28 mei 2018

Het voetbalseizoen loopt op zijn einde, maar het slotstuk voor de F-jeugd moet nog komen... Zaterdag 9 en zondag 10 juni is het zover: het F-Kamp 2018! Kom je ook meevoetballen en -keten?

Een tweedaags kamp dat in het teken staat van voetballen, spellen, gezelligheid, teamspirit en natuurlijk een beetje spanning. Want tijdens het F-kamp mag je in een tent overnachten op het Orion-terrein. Hoe cool is dat?

Tent opzetten
Het kamp start zaterdag om 9.30 uur, maar vanaf 8.00 uur mogen de tenten al opgezet worden. Meestal slapen teamgenootjes of viendjes samen met één van de ouders in een tent. Maar er zijn ook genoeg vertrouwde trainers aanwezig. De tent, luchtbed, slaapzak, pyjama, je allerliefste knuffel en toiletspellen neem je zelf mee. De rest regelen wij. Geen punt als je de overnachting nog iets te spannend vindt. Je kan ook lekker thuis slapen en de volgende dag weer terugkomen voor het ontbijt. Een week voor aanvang van het kamp ontvang je een uitgebreide informatiemail met dagindeling en wat je precies mee moet nemen. Het inschrijfgeld à € 15,- per kind betaal je contant bij aanvang van het kamp.

Dus....ben jij er ook bij om Jop, Lars en de andere leiders te verslaan tijdens het grote kussengevecht? Meld je dan nu aan via onderstaand inschrijfformulier! Wij zien jullie graag op zaterdag 9 juni!

Inschrijfformulier F-Kamp 2018