Succesvolle Sponsorloop 2019

Door Geert Corstens 18 juni 2019

Afgelopen woensdag is er weer een gezellige en vermoeiende sponsorloop gelopen. Zo’n 100!!! meiden en jongens van onze champions leage, JO8, JO9, JO10, JO11 teams hebben zich weer flink in het zweet gelopen. Ondanks de hoosbuien voor de middag is het de hele middag droog geweest en heeft zelfs de zon nog geschenen.Vanaf 14.45 uur stroomden de deelnemers binnen op het hoofdveld om de loopkaarten te bemachtingen, een kwartier later werd gestart met dit jaar als ‘Haas’ trainer Jeroen.

De jongens en meiden hebben gesprint, gewandeld, achteruit gelopen, gekropen en in emmers water gelegen om uiteindelijk na 20 min (champions league, JO8, JO9) of 30 min (JO10, JO11) helemaal uitgeput de medaille in ontvangst te nemen. Aansluitend kon er nog een penalty bokaal verdiend worden om vervolgens voldaan de middag te eindigen.

Ook zijn er dit jaar 2 poedelprijzen verdeeld aan de pechvogels Walter Franssen die ondanks steken bleef doorgaan en Nina Geurts van Kessel die bij de start nog aan het stoeien was met haar trainingsbroek! Gelukkig hebben ze beide de tijd vol gelopen.

We zijn alle lopers heel erg dankbaar voor alle inzet en de ouders voor de aanmoedigingen. Met de opbrengst gaan we het komende seizoen weer leuke en sportieve activiteiten organiseren.
Er zijn dit jaar ook weer erg veel winnaars zowel voor de individuele als de team prijzen, geniet er allemaal van, jullie hebben het verdiend!!

Er is nog een beker te vergeven voor de loper die het meeste geld heeft verzameld. Die beker wordt uitgedeeld nadat alle sponsorbedragen over gemaakt zijn.

Het gesponsorde bedrag kan overgemaakt worden op het volgende rekeningnummer.
NL29 INGB 0001601259
t.a.v. Jeugdbestuur S.V. Orion

Vergeet niet de naam en het team van je kind te vermelden. We willen jullie vragen het sponsorgeld over te maken vóór 26 juni dan kan de penningmeester tijdig zien wie het meeste geld bij elkaar heeft gelopen (het zou zonde zijn de beker mis te lopen door het te laat overmaken van je opbrengst).

Overzicht van alle winnaars

Individuele winnaars sponsorloop aantal ronden:
Champions League: Bas Doggen en Joppe Roberts
JO8: Raf van Breukelen, Servaas Olde Damink en Stijn Cools
JO9: Beer van Breukelen
JO10: Tom Sijbers
JO11: Hille Heidema en Joek Sijbers

Winnende teams voor totaal aantal ronden per team:
Team prijs JO8: JO8-2
Team prijs JO9: JO9-6
Team prijs JO10: JO10-6
Team prijs JO11: JO11-2

Winnaars penalty bokaal:
Champions league: Tim van Bergen
JO8: Raf van Breukelen
JO9: Shehan Doorduin
JO10: Ramon Evertz
JO11: Renze Olde Damink

Poedelprijzen:
Walter Franssen en Nina Geurts van Kessel