Stem op onze amateurscheidsrechter van het jaar

Door Joop Jongerius 16 oktober 2023

Beste Orionleden,

De KNVB en ARAG zijn ook dit jaar weer op zoek naar dé amateurscheidsrechter van het jaar. Op 6 januari 2024 kent de verkiezing zijn hoogtepunt tijdens de Dag van de Fairplay.
We hebben hiervoor Roel Geukemeijer genomineerd. Roel is naar onze overtuiging een uitstekende scheidsrechter. Roel wordt ieder weekend aangesteld door de KNVB om een wedstrijd te leiden, maar fluit daarnaast ook nog bij Orion. Ieder weekend spant hij zich in om alle wedstrijden van Orion van een scheidsrechter te voorzien. Een moeilijke klus, want we hebben er niet genoeg. Roel fungeert dan nog wel eens als vangnet en fluit soms 4 wedstrijden in een weekend. Er zijn genoeg redenen om hem te nomineren.
We hebben JOUW stem hiervoor nodig. Hoe meer stemmen hoe groter de kans, dat Roel wordt gekozen.
Ga naar https://www.scheidsrechtervanhetjaar.nl/roel-geukemeijer.
Dit kan ook via deze QR-code.

Het zou mooi zijn als een Orion scheidsrechter wordt gekozen tot amateurscheidsrechter van het jaar. Een stem op Roel wordt gezien als een waardering voor alle scheidsrechters van Orion.
Stemmen kan tot 12 november. Geef dit bericht zoveel mogelijk door. Deel dit met zoveel mogelijk mensen die iets met Orion hebben, of voeg dit toe aan jullie appgroep met andere Orion leden.