Stem op het Doelpunt van de Maand Mei

Door Tijs Tummers, voorzitter 17 juni 2019
Nou nou, wat een doelpunten weer in de maand mei!

Het begint al meteen met Jens van Baaren: een fraaie linkspoot, die van afstand uithaalt, niet met een flauw boogballetje, nee, met een streep van een schot, dat maar blijft stijgen richting kruising!

Het is niet onze gewoonte om de naam van de assist in de film op te nemen, maar in dit geval van doelpunt 2  kunnen we onze filmer Roeland van Gent alleen maar gelijk geven. Want het is natuurlijk de solo van Jip Besselink (12 balcontacten!) die deze goal maakt, Bastiaan Knuiman moest natuurlijk nog wel even op de goede plaats staan om de breedtepass tegen de touwen te schuiven.

Technisch heel knap de goal 3 van Niels Baakman die een loopactie naar rechts maakt om de bal uit een moeilijke hoek met een mooie veeg diagonaal over de doelman in de uiterste linkerhoek te plaatsen. Erg knap!

Alioune Ba wordt bij doelpunt 4 alleen op avontuur gestuurd. ‘Wacht op versterking’ zou je geneigd zijn te zeggen, maar Alioune haalt vol overtuiging vanuit een moeilijke hoek uit en verrast de doelman met een schitterend schot in de verre hoek. Ook alweer een beauty!

Een heel mooie traptechniek demonstreert ook Oscar Peters bij doelpunt 5, de vergeefse duik van de kansloze doelman maakt deze goal alleen maar mooier.

Uniek is het doelman van Sofie Fontein van JO11-M8, het meisjesteam dat kampioen werd in een jongenscompetitie. Wat een geweldige ingeving om met de rug naar het doel een omhaal te fabriceren! En wat een perfecte uitvoering, de jongens van Brakkenstein blijven in verbijstering achter!

U heeft nog tot donderdag de kans om te kiezen, de prijs wordt komend weekend aan de maker/maakster van het Doelpunt van de Maand Mei uitgereikt!