Shirtpresentatie Orion - Wittenhorst

Door Lars van den Broek 27 oktober 2023

Alweer een jaar geleden presenteerde Orion haar 4 nieuwe hoofdsponsoren. Koen Nicolasen (MRK ONE), Tom Smit (Silcarbon), Emile Vrieswijk (Vrieswijk Accountants) en Bram Satijn (Joloda Hydraroll) tekenden allen het contract waardoor zij met hun logo's sinds twee weken met trots op de shirts van Orion 1 & Orion Vrouwen 1 prijken. Ook Coffee at Work & Buyor zijn op het tenue te bewonderen, op beide mouwen. Sinds de aankondiging van vorig jaar, is er natuurlijk veel gebeurd. Naast de brand die Orion overkwam, was daar ook de switch van kledingleverancier. Door de overstap naar Robey zijn de nieuwe, officiële shirts een seizoen uitgesteld, maar het moment is daar. Zondag zullen zowel de vrouwen (aftrap 11u00) als de mannen (aftrap 14u00) op het veld verschijnen in de nieuwe tenues. Aan het eind van de middag zal een exemplaar aan iedere hoofdsponsor worden overhandigd, in ons 'nieuwe' onderkomen. Schroom niet een drankje mee te drinken die middag, de sponsoren zijn bekende gezichten en kunt u vaker hebben zien lopen in onze tent. 

Naast de aankleding van onze 1e elftallen, zijn ook de nieuwe tenues voor de hele club bijna gereed om gedragen te worden door jong en oud! Onze dank aan Blisss, Vrieswijk Accountants, Coffee at Work, Joloda Hydraroll, Coffee at Work (borst/rug) & Buyor en Kubus (mouwen) is groot, waar zij ervoor gezorgd hebben dat alle Orion teams worden aangekleed met de nieuwe Robey tenues. 

Behalve naar de nieuwe tenues, komt u dan ook Victoria Boys Vrouwen 1 en Wittenhorst tegen. Onze eerste elftallen hebben elkaar weten te inspireren de laatste weken, waar beide teams hun eerste 4 punten van het seizoen binnen wisten te halen. De vrouwen hielden het nog ongeslagen Nuenen knap op een gelijkspel, Orion 1 wist voor het eerst een knap resultaat te behalen in Halsteren, 2-2. Orion kan alle support gebruiken, op een hopelijk zonovergoten sportpark. Geniet van het extra uurtje nachtrust, waarna er bij Orion geproost kan worden op de nieuwe tenues en hopelijk op 6 punten!