Selectietrainers en structuur seizoen 2019-2020

Door Technische Commissie 8 april 2019
Nog 2 maanden en het seizoen 2018-2019 zit er alweer op. Voor de JO19-1,  JO17-1 & JO15-1 zijn er nog 5 finales om lijfsbehoud in de 3e divisie te bewerkstellingen! Daarnaast spelen de JO14-1 & JO12-1 nog mee om het kampioenschap. Deze teams wensen we uiteraard veel succes de komende periode! Inmiddels zijn we ook weer bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2019-2020, waarover in dit nieuwsbericht meer informatie.
 
Selectieprocedure
Op 8 en 9 april is de eerste ronde van de ‘open’ selectietraining, op 9 mei volgt de tweede ronde, waarna de laatste week van mei en de eerste week van juni met de potentiële selectiegroepen getraind zal gaan worden. De betreffende spelers zullen hiervoor worden uitgenodigd. Op zaterdag 8 juni proberen we de selectieteams definitief te hebben en te publiceren op de website.
 
Structuur Jeugdselectie opleiding
Aan het einde van dit seizoen zal Maarten van Helvoirt stoppen als Hoofd Jeugdopleiding (HJO) bij SV Orion. Zijn veranderde gezinssituatie, in combinatie met een drukke baan, zijn voor hem helaas niet meer te combineren met het HJO-schap bij SV Orion. Het bestuur zal zich in de komende periode gaan beraden over zijn opvolging. Maarten blijft wel betrokken bij SV Orion als hoofdtainer van de JO15-1 van volgend seizoen. Ook Coördinator selectievoetbal Dré Hugen zal stoppen. De TC jeugd zal de toekomstige invulling van die functie gaan bekijken. Wij willen beiden heel hartelijk danken voor hun inzet bij SV Orion!
 
De structuur met de technisch coördinatoren blijft in stand het komende seizoen:
-Bovenbouw (O19 t/m O14): Steven Bartels
-Middenbouw (O13 t/m O11): Jesse van Eijden
-Onderbouw (O10 t/m O8): Roel van Lavieren
-Midden/Onderbouw (O13 t/m O8): Frank Wolterinck
 
Selectietrainers seizoen 2019-2020
Het trainersplaatje voor de selectieteams zal volgend jaar op een aantal plaatsen wijzigen, voornamelijk ingegeven door het stoppen van enkele selectietrainers.Pascal Groen (JO19-1), Thijs Boonstra (JO13-1), Bas Hoetink (JO13-1) en Vince Stans (JO12-2) hebben aangegeven om verschillende redenen te gaan stoppen als selectietrainer. Wij willen hen uiteraard zeer danken voor hun inzet bij SV Orion en wensen hen veel plezier in de laatste maanden als selectietainer bij SV Orion. Wij zullen op een ander moment op passende wijze stilstaan bij hun vertrek.
Daar tegenover staan ook een aantal nieuwe namen die als trainer voor de uitdaging bij SV Orion hebben gekozen. Zij, in combinatie met een aantal selectiespelers die als trainer aan de slag gaan, maken het trainersplaatje voor komend seizoen compleet.
 
De Jeugdselectietrainers 2019-2020:
JO19-1: Boyan Phoelich & Erik Ipema
JO17-1: Marc Cobussen & Jelger van Bruchem
JO15-1: Maarten van Helvoirt, Thom von Oven & Franco Kleinschiphorst (nieuw SCE)
JO14-1: Jessie van der Broek (nieuw Trekvogels) & Sebastiaan Wagemans
 
JO13-1: Mitch Orth & Stan van Duuren
JO12-1: Bas Prudon (nieuw Juliana) & Jan van der Aa
JO12-2: Lars van der Broek
JO11-1: Stender Kruip, Sam Huismans & Gijs Walthaus
JO11-2: Levi Pistorius, An-Li Derks (nieuw) & Fenne van Oss
 
JO10-1: Matthijs van Camp & Daphne Peeters
JO10-2: Jiri Kanters & Pien Oostmeijer (nieuw)
JO10-3: Fien vd Borgh & Siebe Hermsen
 
JO9-1: Wouter Schelhaas & Mees Hermsen
JO9-2: Stefan van Doorn (nieuw), Scott Hugen (nieuw) & Thijs Biessels (nieuw)
JO8-1: Freek-Jan Remie & Arman Takapui (nieuw)