Samenwerking FY-FIT (fysiotherapie) verlengd

Door Michiel Kompier 8 mei 2024

Voor fysiotherapie en paramedisch beleid werkt Orion sinds een jaar nauw samen met FY-FIT (eigenaar Sjoerd Hendriks). De samenwerking verloopt goed en is daarom verlengd, met de bedoeling deze uit te bouwen naar een langdurend partnerschap.

FY-FIt verzorgt onder meer een wekelijks spreekuur (op maandag) ten behoeve van alle Orion-leden. Dit spreekuur is in de fysioruimte bij kleedkamer 1 en is van 18.30 tot 19.30 uur. Om wachttijd te voorkomen, maak een afspraak: 024-344 78 33 / info@fysiotherapie-nijmegen.com; whatsapp: 06-27165747.

FY-FIT zal komend seizoen ook een nieuw project 'Begeleiden en adviseren bij groeispurt' starten bij onze jeugdteams. Aanleiding is dat nogal wat jeugdspelers (m-v) in de leeftijfsgroep 12-16 te maken krijgen met een groeispurt. Die groeispurt heeft gevolgen voor de belastbaarheid en kan tot blessures leiden. De bedoeling van dit project is deze blessures te voorkomen of verminderen.

De bedoeling is om in de herbouw van ons clubhuis ook een grotere en moderne ruimte voor fysiotherapie te realiseren.

Orion ziet uit naar de verdere samenwerking met FY-FIT!