Orion en Jeroen van Haaren verlengen weer!

Door Michiel Kompier 11 december 2022


Jeroen van Haaren is ook in het seizoen 2023-2024 hoofdtrainer van Orion. Het wordt dan het zevende seizoen van Jeroen als trainer van ons eerste elftal.

Voorzitter Tom Smit: ‘Jeroen van Haaren is onze Arsene Wenger. Jeroen levert al jaren uitstekend werk. Jeroen en Orion passen bij elkaar. Hij legt de lat hoog, hij is gedreven, zijn voetbalvisie past bij ons Technisch Beleidsplan. Hij werkt goed samen in de driehoek Orion 1, Orion O23 en O19. Hij communiceert duidelijk. Ik ben dan ook blij met deze verlenging. We waren er ook dit jaar samen snel uit. Vorig jaar klopten we al op de poort van de derde divisie, laten we zien wat het huidige en nieuwe seizoen voor ons in petto heeft'.

Jeroen van Haaren: ‘Ik ben blij met deze verlenging want ik kan hier prima werken en voel me echt thuis bij Orion. Ik kan me goed vinden in de ambities en het technisch beleidsplan van de club. In de loop van de jaren is het niveau van de spelersgroep steeds beter geworden. Het is een hechte groep, grotendeels afkomstig uit de eigen jeugdopleiding, aangevuld met een paar sterke ‘externe instromers’ die hier graag willen spelen. Veel van mijn spelers zijn tactisch sterk en ik werk samen met een goede technische staf. Elke week zitten de trainers van Orion 1, O23, O19, technisch manager en hoofd opleiding bij elkaar. Dat alles daagt mij uit, voor een trainer is dat mooi. We zitten nog niet aan onze top, ik voorspel dat onze selectie zich de komende jaren zal blijven ontwikkelen.’